BioPuur (voorheen BioTop)

Zonder twijfel een juweeltje in ons assortiment: BioPuur. Dit crèmekleurige papier is een prachtige ongestreken papiersoort, waardoor het een ongecoate, matte uitstraling heeft. Niet zo’n gladde jongen, maar gewoon lekker puur. Hierdoor is het ook uitstekend beschrijf- en bestempelbaar. Daarnaast heeft BioPuur een heel fijn papiergevoel, perfect voor het drukken van bijvoorbeeld magazines of flyers!

BioPuur papier

Roomwitte uitstraling en duurzaam

PS. Wist je dat BioPuur een vervanger is voor BioTop? In deze blog lees je waarom BioTop vervangen is. Wil je BioPuur los ontvangen om het te vergelijken met BioTop? Vraag hier een sample aan.

Ga voor voorbeelden van drukwerk van BioPuur naar onze Meesterwerken

of bekijk hieronder alvast wat plaatjes.

Wat is BioPuur papier?

BioPuur is chloorvrij gebleekt (ECF) en bevat geen optische witmakers (OBA free). Hierdoor is BioPuur wél bestand tegen veroudering en vergeling, maar wel op een minder milieubelastende manier dan bij de meeste papiersoorten. Het papier is bovendien FSC gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Dit natuurlijk gebleekte papier is dankzij zijn warme uitstraling geschikt voor bijna alle soorten drukwerk. Het is de perfecte keuze als je jouw drukwerk milieubewust wil laten drukken.

Papiergewichten van BioPuur papier

BioPuur papier is beschikbaar in de volgende papiergewichten:

  • 90 grams
  • 120 grams
  • 170 grams
  • 250 grams
  • 300 grams

Drukwerk op BioPuur

Omdat BioPuur in veel papiergewichten beschikbaar is, is de papiersoort goed te gebruiken voor verschillende soorten drukwerk. Druk bijvoorbeeld duurzamere kaarten, brochures en visitekaartjes op BioPuur!

Vergelijkbaar met BioPuur

BioPuur is een zeer unieke papiersoort, dankzij zijn duurzaamheid en crèmekleurige uitstraling. Wil je iets wat er toch een beetje op lijkt, maar dan met een ruwer oppervlak? Kies dan voor King HVO. Liever een meer standaard papiersoort? Dan is HVO Offset een goeie keus. Wil je liever een extra duurzame papiersoort? Lees dan onze blog over onze milieuvriendelijke papiersoorten waarin we je alles vertellen.

 

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken