HVO Offset papier

HVO Offset (Houtvrij Offset papier) is een ongestreken papiersoort, waardoor dit papier ook goed beschrijfbaar of bestempelbaar is. Ook betekent dit dat het papier een mooie matte uitstraling heeft. De kleur van het papier is koelwit. Het mooie van houtvrij papier is dat de vergelende stof lignine (van nature in hout aanwezig) is verwijderd, zodat het papier minder snel vergeelt. Zo blijft je papier jarenlang mooi!

HVO Offset papier

De papiersoort HVO Offset is net als de meeste van onze papiersoorten FSC gecertificeerd.

Eenvoudig papier, krachtige designs

HVO Offset is een geliefde papiersoort onder veel vormgevers en ontwerpers. Het papier is vrij wit en qua papierstructuur niet erg ruw. Kleuren en volle vlakken komen hierdoor mooi op dit papier uit. De natuurlijke uitstraling en feeling van deze papiersoort zorgt voor een professioneel eindresultaat van je drukwerk.

Drukwerk op HVO Offset

HVO Offset papier is zeer veelzijdig, en wordt voor veel verschillende producten gebruikt, zoals briefpapier, maar ook voor het drukken van bijvoorbeeld visitekaartjes of andere kaarten. Kijk voor drukvoorbeelden van HVO Offset op onze Plaatjesparade.

Papiergewichten van HVO Offset

HVO Offset papier is beschikbaar in de volgende papiergewichten:

  • 90 grams
  • 120 grams
  • 170 grams
  • 250 grams
  • 350 grams
  • 400 grams

Vergelijkbaar met HVO Offset

Ben je op zoek naar een 'basic' papiersoort om de volledige focus op je ontwerp te houden? Een populair alternatief is BioPuur. Deze is crèmekleuriger dan HVO, en heeft een duurzamer karakter. BioPuur heeft net als HVO Offset een ruime keuze aan papiergewichten en is dus voor veel soorten drukwerk geschikt. Wil je een simpele papiersoort die je kan laten lamineren voor een stevig beschermlaagje? Dan is de gestreken papiersoort MC mat een goed alternatief. Benieuwd naar andere ongestreken papiersoorten? Bekijk ze hier allemaal.

 

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken