HVO Offset papier

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

PeterPrint

Wat is HVO Offset?

HVO Offset (Houtvrij Offset papier) is een ongestreken papiersoort, waardoor dit papier ook goed beschrijfbaar of bestempelbaar is. Ook betekent dit dat het papier een mooie matte uitstraling houdt. De kleur van het papier is koel-wit. De papiersoort HVO Offset is net als de meeste van onze papiersoorten FSC gecertificeerd. Benieuwd naar andere ongestreken papiersoorten? Bekijk ze hier allemaal.

Drukken op HVO Offset

HVO Offset is een geliefde papiersoort onder veel vormgevers en ontwerpers. Het papier is vrij wit en qua papierstructuur niet erg ruw. Kleuren en volle vlakken komen hierdoor mooi op dit papier uit. De natuurlijke uitstraling en feeling van deze papiersoort zorgt voor een professioneel eindresultaat van je drukwerk. Kijk voor drukvoorbeelden van HVO Offset op onze Plaatjesparade.

Bij welk drukwerk kies je HVO Offset?

HVO Offset papier is zeer veelzijdig, en wordt voor veel verschillende producten gebruikt, zoals briefpapier, maar ook voor het drukken van bijvoorbeeld visitekaartjes of andere kaarten.

Grammages

HVO Offset papier is beschikbaar in de volgende grammages:

  • 90 grams
  • 120 grams
  • 170 grams
  • 250 grams
  • 350 grams
  • 400 grams

NB Sinds 17 september 2021 gebruiken wij een ander papiermerk voor HVO Offset. Je leest er alles over in deze blog. Heb je nog de oude HVO Offset samples (te zien aan andere grammages dan die in het rijtje hierboven)? Vraag dan samples van ons nieuwe HVO Offset merk aan via deze link.

Terug naar papiersoorten