Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending
 • Verzending in blanco verpakking
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Briefpapier drukken

Vanaf €16,13

Aanleverspecificaties

Briefpapier is het perfecte uithangbord om een professionele uitstraling over te dragen aan klanten. Wanneer je van plan bent om briefpapier op een professionele manier te laten drukken ben je bij PeterPrint aan het juiste adres. Briefpapier drukken we bij PeterPrint digitaal op onze HP Indigo drukpersen. Omdat wij met deze persen eenvoudig kleine oplages kunnen drukken hoef je hierdoor geen voorraad meer aan te leggen, wel zo gemakkelijk. Daarnaast hebben we verschillende papiersoorten en papiergewicht in ons assortiment, waardoor je altijd het perfecte papier vindt.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Briefpapier drukken bij PeterPrint

Wanneer je besluit om briefpapier te laten drukken bij PeterPrint profiteer je van onder andere de volgende voordelen:

 • Supersnelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Hoogste kwaliteit digitaal drukwerk
 • Keuze uit veel verschillende papiersoorten
 • Ook in kleine oplages mogelijk

Productie

Bij PeterPrint drukken wij op digitale HP Indigo drukpersen. Deze persen kenmerken zich door lage opstartkosten en hoge flexibiliteit. Hierdoor is het mogelijk om kleine oplages briefpapier te drukken, zonder hoge opstartkosten. Hierdoor is het ook gemakkelijk om verschillende ontwerpen te drukken.

Papiersoorten

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we keuze uit verschillende papiersoorten en grammages. Dan weet je zeker dat het goed aansluit bij je huisstijl! Zo is briefpapier gedrukt op HVO papier zeer mooi, maar ook BioTop kan met zijn gebroken witte kleur professionaliteit uitstralen. Natuurlijk is het papier zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken, precies zoals jij het wilt!

Afwerking van briefpapier

Na het briefpapier drukken is het tijd om het af te werken. Het briefpapier wordt gedrukt op grote vellen, waarna het direct wordt schoongesneden naar het gewenste formaat. Een mogelijkheid is om een perforatielijn aan te brengen in het papier, handig voor bijvoorbeeld een formulier wat afgescheurd moet worden. Ook kan je verschillende boorgaten laten plaatsen in het briefpapier, zodat het handig op te bergen is in een ringbandmap.

Meerdere ontwerpen briefpapier drukken

Wil je meerdere ontwerpen briefpapier drukken in één keer? Dat kan eenvoudig door bij “meerdere ontwerpen” in onze calculator het gewenste aantal te selecteren. Dit is een goedkope oplossing omdat wij geen hoge opstartkosten van de drukpers hebben!

Personaliseren

Wil jij je briefpapier drukken voorzien van personalisering, zoals verschillende NAW gegevens of een nummering? Handig voor als je veel brieven tegelijk moet sturen. Dat kan natuurlijk! In de onderstaande aanleverspecificaties leggen we precies uit hoe het werkt en waar je op moet letten tijdens het ontwerpen van je briefpapier. Klik op de link hieronder om de aanleverspecificaties te downloaden:

 • Aanleverspecificaties personalisering
 • Perforatielijn

  Als je je briefpapier voorziet van een perforatielijn is het mogelijk om bijvoorbeeld eenvoudig een formulier af te scheuren. De perforatielijn zorgt voor een scheurrand, en dit vergt een bepaalde soort van opmaak. In de onderstaande aanleverspecificaties leggen we precies uit hoe dit werkt en waar je op moet letten.

 • Aanleverspecificaties perforatielijn
 • Meer informatie

  Heb je vragen over briefpapier drukken, perforatielijnen, personalisering of over iets anders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!

  Terug naar berekenen