Tintoretto Deluxe

Heb je even? Want dit is wel héél bijzonder. Eén van de meest bestelde papiersoorten Tintoretto Gesso is nu foliegeschikt. Ja, je leest het goed. Deze ongestreken papiersoort met gehamerde structuur kan je nu met foliedruk en Spot-UV lak bedrukken! Hiermee maak je jouw wenskaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes of ander drukwerk voortaan extra chique.

Tintoretto Deluxe

Tintoretto Deluxe is FSC gecertificeerd, chloorvrij, zuurvrij en vrij van zware metalen. Daarnaast is het volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Vriendje van Tintoretto Gesso

Tintoretto Deluxe lijkt sprekend op het populaire Tintoretto Gesso, maar heeft als groot verschil dat het geschikt is om er folie op aan te brengen. Niet alle papiersoorten kunnen namelijk met foliedruk of Spot-UV lak bedrukt worden. Tintoretto Deluxe kan dat wel! Let op: Door de gehamerde structuur kan de folie wel wat gaan vloeien en dichtlopen.

Papiergewichten van Tintoretto Deluxe

Tintoretto Deluxe is beschikbaar in 300 grams en is daarmee perfect voor alle soort kaarten. Maar ook voor bijvoorbeeld visitekaartjes die een luxe uitstraling mogen krijgen, is de combi van Tintoretto en folie onweerstaanbaar!

Drukwerk op Tintoretto Deluxe

Hoe ziet Tintoretto met foliedruk eruit? Nou zo:
Tintoretto Deluxe met foliedrukOntwerp: Studio Schwung

Wil je Tintoretto Deluxe in het echt bewonderen? Vraag dan nu een Sampleboek aan.

Vergelijkbaar met Tintoretto Deluxe

Zoals eerder genoemd lijkt dit papier sprekend op Tintoretto Gesso, maar deze laatstgenoemde is niet geschikt voor bedrukken met foliedruk en Spot-UV lak. Wil je foliedruk op een andere papiersoort drukken dan Tintoretto Deluxe? Op King HVO is ook foliedruk mogelijk: een prachtige, ongestreken papiersoort die minstens zo populair is als Tintoretto.

Terug naar papiersoorten

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken