• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Omdat de decembermaand altijd extra druk is voor de transportbedrijven kan het zijn dat je pakketje er een dagje langer over doet. Bestel je drukwerk dus op tijd :) Lees meer

Visitekaartjes met foliedruk

Vanaf €59,47

De mooiste visitekaartjes met foliedruk laat je drukken bij PeterPrint. Bij ons kies je eenvoudig online de kleur uit goudfolie, zilverfolie of brons folie. Ideaal om visitekaartjes met foliedruk de perfecte en unieke uitstraling te geven. Hierdoor onthouden klanten je beter, en vallen je visitekaartjes met foliedruk extra op!Je kan onze gratis foliedruk samples hier aanvragen.Lees meer

Kies het soort product

De productie

Bij PeterPrint is het drukken van visitekaartjes met foliedruk erg voordelig. Wij drukken namelijk enkel met HP Indigo digitale drukpersen. Deze persen staan bekend om de hoge kwaliteit drukwerk, vergelijkbaar met offset drukwerk. Daarnaast zijn de drukpersen zeer flexibel. Zo kunnen we bijvoorbeeld meerdere ontwerpen visitekaartjes tegelijk drukken, zonder hoge opstartkosten per ontwerp. Ideaal om een kleine oplage visitekaartjes met foliedruk te laten drukken, of om visitekaartjes te laten drukken voor meerdere medewerkers!We drukken je visitekaartjes op grotere vellen. Na het drukken gaan deze naar de afwerking. Als je hebt gekozen voor een laminaat ter bescherming dan worden de vellen eerst gelamineerd. Vervolgens gaan we deze digitaal foliedrukken. Hiervoor brengen we eerst een primer aan, dan de folie en vervolgens nog een transparant afdeklaagje waardoor de folie niet krast en je een mooi 3d effect krijgt.

Samples van foliedruk

Wil je eerst samples zien om te kijken hoe jouw visitekaartjes in combinatie met foliedruk worden gedrukt? Vraag dan hier de gratis samples aan, dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe.

Aanleveren van foliedruk visitekaartjes

Voor foliedruk gelden wel speciale aanleverspecificaties. Het is dus belangrijk dat je een ervaren gebruiker bent van Adobe InDesign. De aanleverspecificaties vind je hieronder en rechts op de pagina:

Kleuren van foliedruk

Wanneer je visitekaartjes met foliedruk wilt laten drukken, heb je keuze uit verschillende kleuren. Je kiest bij ons uit goudfolie, zilverfolie of brons folie. Ideaal om je visitekaartje een luxe uitstraling te geven, zodat deze ook na een langere tijd nog opvalt tussen de visitekaartjes van de concurrentie!

Afwerking

Wil je naast visitekaartjes met foliedruk ook nog een andere afwerking toevoegen aan visitekaartjes? Zoals bijvoorbeeld ronde hoeken, of een mat laminaat? Geen enkel probleem, bij PeterPrint maak je eenvoudig keuze uit de verschillende afwerkingen die mogelijk zijn in de calculator. Let wel op dat voor sommige afwerkingen speciale aanleverspecificaties zijn ontwikkeld. Deze vind je rechts aan de bovenkant van de pagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over visitekaartjes met foliedruk, de verschillende kleuren foliedruk, het drukken met witte inkt op zwart papier of over iets anders? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag!