Visitekaartjes met foliedruk

De eerste indruk is meestal vluchtig. Daarom is een visitekaartje meegeven altijd slim! Wil je een extra opvallende eerste indruk van jouw bedrijf maken? Dan kun je je visitekaartjes ook laten bedrukken met foliedruk: een glinsterend metallic laagje dat je toepast op specifieke onderdelen van je visitekaartjes. Kies dus zelf wat je eruit wil laten springen; je logo of een illustratie bijvoorbeeld. Het foliedruk-effect is extra chique wanneer je je kaartjes lamineert met soft touch laminaat. Foliedruk komt ook erg mooi uit op ongestreken papier zoals Polare en King HVO. Kies bij ons uit vier kleuren foliedruk: goudfolie, zilverfolie, bronsfolie en roségoudfolie.


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor foliedruk

Aanvullende aanleverspecificaties:

  • Algemene aanleverspecificaties
  • Boorgat
  • Meerdere ontwerpen drukken