Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Placemats drukken

Vanaf €16,13

Aanleverspecificaties

Placemats zijn onmisbaar in elke horecagelegenheid. Ze hebben een prominente plek op de tafel en vallen dus altijd op bij je gasten. Placemats drukken we ook in kleine oplages. Zo kan je bijvoorbeeld als restaurant iedere week weer nieuwe placemats bestellen met een nieuw weekmenu, of met aankomende evenementen of aanbiedingen. Bij PeterPrint druk je zeer gemakkelijk meerdere ontwerpen placemats, zonder hoge opstartkosten.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Waarom placemats drukken bij PeterPrint?

Wanneer je besluit om bij PeterPrint placemats te laten drukken profiteer je onder ander van de volgende voordelen:

  • Topkwaliteit digitaal drukwerk
  • Kies je eigen formaat en papiersoort
  • Ook kleine oplages placemats
  • Supersnel geleverd en scherpe prijzen

Productie

Bij PeterPrint drukken we alleen met de hoogste kwaliteit digitale drukpersen: HP Indigo’s. Deze persen leveren de best mogelijke kwaliteit, en door lage opstartkosten zijn ze zeer flexibel in te zetten voor uiteenlopende klussen. Hierdoor is het ook mogelijk om placemats in kleine oplages te drukken, en meestal worden ze al binnen één werkdag geleverd. We bieden een aantal mooie papiersoorten aan, maar voor placemats is vooral Synaps erg geschikt. Dit is een synthetisch materiaal en daardoor is het vocht -en hittebestendig. Perfect als de placemats iets langer mee moeten gaan!

Afwerkingen

Direct na het drukken worden de vellen gesneden tot het juiste formaat en verpakt. Het is bij sommige papiersoorten ook mogelijk om de placemats te lamineren. Er wordt dan een plastic laagje over het papier heen geplakt met een matte of glanzende uitstraling. De randen van het papier worden overigens niet dichtgeseald, waardoor vocht hier alsnog door kan binnendringen. Het plastic laminaat zorgt voor iets meer duurzaamheid.

Meerdere ontwerpen placemats drukken

Ga je placemats drukken en heb je meerdere ontwerpen? Dan kies je bij het berekenen van de prijs eenvoudig bij “aantal ontwerpen” voor het aantal ontwerpen wat je hebt.

Placemats personaliseren

Wil je een echt uniek product? Dan kan je placemats drukken met een personalisering. Bijvoorbeeld een actiecode, de naam van een gast of een ander creatief idee. Deze optie is op aanvraag beschikbaar, en je kan hier het beste een offerte voor aanvragen!

Meer informatie

Heb je vragen over placemats drukken, de afwerkingen of het personaliseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag!

Terug naar berekenen