Presentatiemappen drukken

Presentatiemappen, ook wel offertemappen, zijn perfect te gebruiken om offertes of brochures in eigen huisstijl te presenteren aan klanten of zakenrelaties. Een presentatiemap in A6-formaat is daarnaast super leuk om je eigen ontworpen kaartenset in op te bergen. Omdat we digitaal drukken, zijn we flexibel, en kunnen we jouw mappen al vanaf één exemplaar drukken. Je hebt keuze uit verschillende papiersoorten en formaten. Ook kun je kiezen voor een extra vulhoogte van 5 mm. Om het je nog gemakkelijker te maken hebben we standaard stansvormen ontwikkeld, die je als uitgangspunt kunt nemen. Dit zijn de stansvormen waarmee we al onze presentatiemappen stansen.


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor presentatiemappen