Toggle Nav

Ronde stickers drukken

Zelf ontworpen ronde stickers zijn echte eyecatchers. Deze stickers zijn ideaal voor een verpakking met eigen label of promotiemateriaal voor jouw merk. Wil je snel en gemakkelijk ronde stickers drukken? Om je keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal verschillende soorten stickerpapier op voorraad, en hebben we een vaste stansvorm voor ronde stickers klaar liggen. Zo drukken we je rond gestanste stickers nog sneller! Bovendien ontvang je je stickers meestal al binnen 4 werkdagen. Ben je op zoek naar rechthoekige sticker? Bekijk dan onze pagina stickers drukken. Wil jij kleine ronde stickers op een stickervel? Bezoek dan onze pagina voor stickervellen.


Bezig met laden...

Eindformaat

Kies het formaat van je ronde stickers.

Meest gekozen

Papiersoort

Kies je stickermateriaal! Klik op het info icoontje om meer informatie en afbeeldingen van het stickermateriaal te zien.

Meest gekozen

Papiergewicht

Kies de dikte van je ronde stickers. Soms hebben we bij een andere papiersoort weer andere diktes beschikbaar, dus als je gewenste dikte er niet bij staat kun je even proberen om je gekozen papiersoort te wijzigen.

Meest gekozen

Bedrukking

Hoe wil je de ronde stickers gedrukt hebben? Let erop dat als je kiest voor drukken in zwart, het bestand ook echt alleen zwart mag zijn opgemaakt. Twijfel je hieraan? Bestel dan gewoon in fullcolour.

Aan één kant in zwart bedrukt. Let op dat je bestand dan niet in fullcolour mag zijn opgemaakt.
Aan één kant in kleur gedrukt.
Meest gekozen

Stansen

Door te stansen krijgt jouw drukwerk een unieke vorm.

Door te stansen krijgt jouw drukwerk een unieke vorm.

Aantal ontwerpen

Wil je meerdere varianten ronde stickers bestellen? Kies hieronder het aantal verschillende ontwerpen.

Rugdikte

Oplage en prijs

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.
Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.

Bereken je eigen aantal
Aantal
Prijs
Verwachte leverdatum

Je bestelling wordt eigenlijk altijd op de verwachte leverdatum afgeleverd. In geval van calamiteiten (zoals vertraging bij de koerier) kan dit afwijken.
Excl. BTW Incl. BTW


Ga je op een andere dag bestellen? Selecteer het aantal hierboven en bekijk de verwachte leverdatum.

Als ik voor 16:00 bestel en drukklare bestanden upload.

Dan is de verwachte leverdatum . Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Aanleverspecificaties

Download de aanleverspecificaties voor dit product:

Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor ronde stickers