Toggle Nav

Stickers drukken

Wil je stickers laten drukken, én wil je ze morgen al in huis? Dan zit je bij ons goed! Bestel dan stickers zonder speciale afwerkingen vóór 16:00. Mocht je wel een leuke afwerking willen, zoals rondhoeken of gepersonaliseerde stickers, dan kan dat natuurlijk ook. Daarnaast kun je zelfs stickers met foliedruk zoals met goudfolie bestellen! Ook qua vorm is alles mogelijk: vierkante stickers, rechthoekige stickers, ronde stickers, of bestel stickervellen waarbij je je eigen stansvorm kan kiezen! Moeten je stickers tegen een spatje water kunnen? Bestel de stickers dan op het stickermateriaal Vinyl. Dit is ook verkrijgbaar in transparant. Je bestelt bij ons al vanaf één sticker.


Bezig met laden...

Eindformaat

Kies het formaat van je sticker. Of vul zelf een uniek formaat in!

Meest gekozen

Oriëntatie

Staand Liggend Vierkant

Is je sticker staand, liggend of vierkant ontworpen?

Papiersoort

Kies je papiersoort! Als je het handig vindt dan kan je ook gratis onze sample box aanvragen. Klik op het info icoontje om meer informatie en afbeeldingen van de papiersoort te zien. Onze stickermaterialen zijn niet specifiek geschikt voor op voertuigen of buitengebruik.

Meest gekozen

Papiergewicht

Kies de dikte van de stickers.

Meest gekozen

Bedrukking

Hoe wil je de sticker gedrukt hebben? Let erop dat als je kiest voor drukken in zwart, het bestand ook echt alleen zwart mag zijn opgemaakt. Twijfel je hieraan? Bestel dan gewoon in fullcolour.

Aan één kant in zwart bedrukt. Let op dat je bestand dan niet in fullcolour mag zijn opgemaakt.
Aan één kant in kleur gedrukt.
Meest gekozen
Enkelzijdig full-colour met een laag wit, perfect voor gekleurde papiersoorten. Download de aanleverspecificaties voor het drukken met witte inkt onderaan deze pagina.
Enkelzijdig in wit gedrukt, perfect voor gekleurde papiersoorten. Download de aanleverspecificaties voor het drukken met witte inkt onderaan deze pagina.

Schoonsnijden

We drukken je product altijd op grotere vellen en snijden dit naar het gewenste eindformaat.

We drukken je product altijd op grotere vellen en snijden dit naar het gewenste eindformaat.

Extra opties

Aantal ontwerpen

Wil je meerdere varianten stickers bestellen? Kies hieronder het aantal verschillende ontwerpen.

Rugdikte

Oplage en prijs

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.
Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.

Bereken je eigen aantal
Aantal
Prijs
Verwachte leverdatum

Je bestelling wordt eigenlijk altijd op de verwachte leverdatum afgeleverd. In geval van calamiteiten (zoals vertraging bij de koerier) kan dit afwijken.
Excl. BTW Incl. BTW


Ga je op een andere dag bestellen? Selecteer het aantal hierboven en bekijk de verwachte leverdatum.

Als ik voor 16:00 bestel en drukklare bestanden upload.

Dan is de verwachte leverdatum . Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Aanleverspecificaties

Download de aanleverspecificaties voor dit product:

Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk aanleverspecificaties

Aanvullende aanleverspecificaties:

  • Personalisering
  • Witte inkt