Op maandag 1 juno zijn we gesloten i.v.m. Pinksteren. Op deze dag zijn we niet bereikbaar, produceren we niet en levert DHL geen pakketten af. De webshop houdt al rekening met deze dag voor het bepalen van de leverdatum.

Hoe bestel ik mijn product?

Kies in de menubalk welk product je wilt berekenen. Op de productpagina maak je een keuze uit bijvoorbeeld formaat, papiersoort, afwerking en krijg je vervolgens de prijs te zien voor verschillende oplages. Selecteer de oplage en voeg het product toe aan je winkelmandje. Je kunt het product nu afrekenen. Na het afrekenen upload je het bestand en gaan wij ermee aan de slag voor je!