De transportbedrijven hebben het momenteel extreem druk. Je pakketje kan hierdoor een dagje later geleverd worden dan je gewend bent. Excuses voor het ongemak!
Bezig met laden...

Waar kan ik mijn bestanden uploaden?

Je kunt je bestanden uploaden na het afrekenen. Heb je de upload knop gemist? Ga dan naar je account en klik op Bestellingen. Als je op Bekijken klikt achter de juiste bestelling dan kun je hier alsnog je bestanden uploaden. Je bestand wordt dan online gecontroleerd. Daarna controleren wij je bestand nog even voor de zekerheid.