Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Wire-O brochures drukken

Vanaf €26,46

Aanleverspecificaties

Gedrukte boekjes of brochures; je vindt ze overal. Opleidingsboekjes, informatiebrochures, presentatiegidsen voor verenigingen, ga zo maar door. We kunnen je brochures drukken op verschillende papiersoorten en bieden veel afwerkingsmogelijkheden. Eén van de voordelen van digitaal drukken is dat het mogelijk is om een brochure te personaliseren. Bijvoorbeeld door de naam van de ontvanger op het omslag te drukken. De spiraalbinding is perfect voor brochures met veel pagina’s. Je brochure met spoed nodig? Geen probleem! Meestal kunnen we je drukwerk dezelfde week nog leveren.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de orientatie

Aantal pagina's inclusief omslag

Papiersoort binnenwerk

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Papiergewicht binnenwerk

Meest gekozen

Bedrukking binnenwerk

Meest gekozen

Papiersoort omslag

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Papiergewicht omslag

Bedrukking omslag

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Wire-O brochures drukken bij PeterPrint

Profiteer van veel verschillende voordelen bij PeterPrint. Zo kan je onder andere rekenen op:

  • Altijd supersnel geleverd
  • Mooie spiraalbinding
  • Diverse papiersoorten
  • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
  • Ook kleine oplages wire-o brochures

De productie van de brochures

We drukken al onze wire-O brochures digitaal op hoge kwaliteit HP Indigo persen. Door deze flexibele productiemethode zijn we specialist in lagere oplages en kunnen we snel schakelen. Bij PeterPrint zit je dan ook niet vast aan standaardformaten en oplages. Alles wordt op maat voor je gedrukt! We drukken de brochures meteen op volgorde op vellen, dit scheelt veel tijd in de afwerking. Daarnaast is het heel eenvoudig om meerdere ontwerpen met dezelfde oplage tegelijk te drukken.

Verschillende afwerkingsmogelijkheden

Na het drukken worden de brochures altijd gesneden tot het eindformaat. Naar keuze ponsen we gaatjes aan de lange of korte kant. Door deze gaatjes komt uiteindelijk de spiraalbinding. Je kunt de kleur van de spiraal overigens zelf kiezen. Zo past de kleur altijd het beste bij jouw wensen. Daarnaast kun je het omslag lamineren. Dit is een beschermend laagje die een extra matte of glanzende uitstraling geeft. Ook kunnen we een transparant plastic voor- en achterkant meebinden, dit is de meest duurzame oplossing.

Meerdere ontwerpen wire-O brochures drukken

Heb je meerdere wire-O brochures ontworpen in dezelfde oplage die tegelijk gedrukt moeten worden? Kies er dan heel eenvoudig voor om meerdere soorten te kiezen bij ‘aantal ontwerpen’.

Wire-O brochures personaliseren

Als je echt iets bijzonders met je brochures wilt doen, kun je bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op elke brochure zetten. Deze optie is op aanvraag beschikbaar. Vraag hiervoor een offerte aan.

Meer informatie

Heb je vragen over het drukken van de brochures, wil je graag meer informatie of heb je hulp nodig om jouw wensen door te geven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Terug naar berekenen