Toggle Nav
Op dit moment maken we de uploader een stukje peter. Daarom kun je nu even niet uploaden, probeer het later nog eens. Sorry!
Bezig met laden...

Alles over personaliseren van drukwerk

Drukwerk personaliseren

Wat betekent personaliseren van drukwerk?

Personaliseren is het toevoegen van specifiek op de ontvanger gerichte informatie. Bij drukwerk is dit het uniek meedrukken van gegevens die op elk vel verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een direct mailing kaart waarbij de adresgegevens en aanhef van de ontvanger worden meegedrukt of een entreekaart met unieke nummering per kaartje. Door te personaliseren verhoog je de respons en attentiewaarde. Als je een kaart ontvangt met als aanhef 'Beste meneer/mevrouw' en dit vergelijkt met'Hoi Peter' dan kan je wel nagaan dat de kaart met een persoonlijke titel meer aanspreekt.

Welke producten kan ik personaliseren?

Veel van onze producten kun je laten personaliseren. Personaliseren wil zeggen dat ieder item unieke tekens bevat. Denk bijvoorbeeld aan:

  • persoonlijke uitnodigingen met daarop namen van de ontvangers
  • promotie flyers met unieke kortingscodes
  • entreekaarten of tickets met daarop een unieke nummering
  • Een direct mail naar al je vaste klanten met NAW gegevens en een unieke aanhef
  • Je kunt je drukwerk personaliseren door ons een excel bestand te sturen met daarin de gegevens die je wilt laten personaliseren. Dus bijvoorbeeld een lijst met alle namen of kortingscodes die je wil laten drukken. We leggen het je allemaal stap voor stap uit in de volgende handleiding:

    Aanleverspecificaties personalisering

    Heb je vragen over het personaliseren van drukwerk? Of kom je er niet helemaal uit bij het aanleveren? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!