Folders rillen op maat

Laat je creativiteit de vrije loop met op maat gerilde folders. Met rillen op maat krijg je uniek gevouwen folders, perfect als je een keer iets speciaals wil! Bij PeterPrint bestel je op maat gerilde folders met een of meerdere vouwlijn(en), op de plek waar jij het wil. Dit kan in een formaat naar keuze en op vele papiersoorten. Bestel nu supermakkelijk jouw folders met eigen rillijn!

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Folders rillen op maat

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage
Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Wat is folders rillen op maat?

Productinformatie

Rillen is een techniek waarbij we een ingedeukte lijn in het papier maken op de plek waar de folder gevouwen zal worden. Deze lijn staat in de drukkerswereld bekend als de rillijn. Deze methode zorgt voor een strakke, professionele vouw, zelfs bij dikker papier. Zonder te rillen, wordt een vouwlijn namelijk heel slordig en kan het papier zelfs scheuren.

Met onze op maat gemaakte rillijnen, creëer je unieke folders, met vouwen die niet op de standaard middenlijn liggen. Zo krijg je folders met een verrassend en origineel effect. Met rillen maak je ook mooie wikkels of sleeves van papier.

Toon alle productinformatie

Wil je juist standaard gerild drukwerk bestellen? Bekijk dan ons product folders drukken en kies uit een van onze standaard manieren om te rillen, zoals een zig-zag vouw of luikvouw.

Folders rillen én stansen

Wil je je kaarten naast rillen ook laten stansen? Bestel je product dan als flyer met eigen stansvorm. In ons template voor stansvormen zit ook de steunkleuren die je nodig hebt als je wil stansen én rillen. Een combinatie van deze twee afwerkingen bestel je daarom via onze gestanste kaarten.

Folders vouwen met afwijkende rillijnen

Unieke folders voor elk doel

 • Promotiemateriaal: Trek de aandacht met een asymmetrische vouw die de nieuwsgierigheid prikkelt.

 • Informatiefolders: Maak een uitvouwbare folder met een harmonica vouw, tot 7x gevouwen. Daar kun je veel info op kwijt!

 • Uitnodigingen: Bij een bijzonder evenement hoort een speciale uitnodiging. Creëer daarom iets unieks met een op maat gerilde folder.

Diverse formaten en stijlen

Of je nu op zoek bent naar compacte, handzame folders of grote, opvallende exemplaren, bij ons stel je je folders helemaal op maat samen. Vul je eigen formaat in en kies de papiersoort die bij jouw ontwerp past.

Gemakkelijk online bestellen

Bestel jouw folders met afwijkende rillijnen direct via onze webshop. Dit doe je als volgt:

 1. Vul onze calculator in met jouw gewenste specificaties

 2. Reken je bestelling af

 3. Upload nu twee bestanden:

  • Je daadwerkelijke ontwerp, zonder de rillijnen

  • Een instructiebestand in hetzelfde formaat als je echte ontwerp, maar dan met je rillijnen duidelijk aangegeven. Kies voor de rillijnen een kleur die opvalt t.o.v. je ontwerp.

 4. Wij controleren je bestand op technische fouten

 5. Als alles goed is, heb jij binnen enkele werkdagen je folders in huis!

Alleen als je meerdere afwerkingen wil combineren, zoals bijzondere vouwlijnen in combinatie met foliedruk, zal je ons nog even moeten mailen. We staan klaar altijd klaar voor advies om je te helpen bij het realiseren van jouw perfecte folder.

Persoonlijke service en ondersteuning

Heb je hulp nodig bij het bestellen of heb je een specifieke vraag? Onze ordermanagers staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw ideale folder. Samen brengen we jouw creatieve visie tot leven. Neem hier contact op.

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Folders drukken Folders met foliedruk Flyers met eigen stansvorm
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken