Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending
 • Verzending in blanco verpakking
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Krant drukken kleine oplage

Vanaf €112,81

Krant drukken kleine oplage Aanleverspecificaties

Kranten drukken in een kleine oplage? PeterPrint helpt je hier natuurlijk graag mee! Wij zijn specialist in digitaal drukwerk, dat wil zeggen dat we in kleine oplages veel goedkoper zijn dan offset drukwerk! En dat met dezelfde kwaliteit. Je kunt je kranten laten bedrukken op A3 formaat (plano A2). Hierbij heb je de keuze uit verschillende papiersoorten. Ook heb je de mogelijkheid om je krant te laten nieten of terug te laten vouwen naar A4 formaat. Leuk als informatiegids, presentatiekrantje of voor promotionele doeleinden!

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de vouwrichting

Kies het aantal pagina's

Kies de papiersoort

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Kies het papiergewicht

Meest gekozen

Kies de bedrukking

Meest gekozen

Extra opties

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Kranten drukken bij PeterPrint:

 • Snelle levering
 • Vanaf 1 exemplaar
 • A3 formaat
 • Mooie papiersoorten
 • Scherpe prijzen
 • Topkwaliteit digitaal drukwerk
 • Eventueel afgewerkt met nietjes en/of kwarts nagevouwen

Productie van kranten

We drukken jouw kranten op HP Indigo persen. Doordat de Indigo 10000 ook op A2 formaat kan drukken zijn we in staat om nu ook kranten in kleine oplage te drukken. Uniek in Nederland! Daarnaast is digitaal drukwerk snel. Jouw krant dezelfde week nog in huis hebben? We leveren je krant vaak al binnen 3 werkdagen.

Afwerking van kranten

Na het drukken liggen jouw kranten klaar voor de afwerking. Hier voegen we de vellen samen tot de krant zoals jij hem hebt samengesteld. Wil je dat jouw krant goed in elkaar blijft zitten? Dan kunnen we de kranten voorzien van nietjes. Ook bieden we je de mogelijkheid om ze een kwartsvouw terug te vouwen tot A4 formaat. Je kunt je kranten daarom ook makkelijk verspreiden als reclamedrukwerk, omdat het op deze manier eenvoudig door de brievenbus past en een stuk handzamer is.

Personaliseren

Wil jij je kranten voorzien van personalisering, zoals verschillende NAW gegevens of een nummering? Dat kan! Download dan even de onderstaande aanleverspecificaties. Hierin leggen we je uit hoe het werkt: