Toggle Nav

Losbladig binnenwerk drukken

Wil je een losbladig binnenwerk drukken? Dan ben je bij PeterPrint aan het goede adres. Een losbladig binnenwerk is ideaal om de inhoud van een ringbandmap te laten drukken. En omdat het op volgorde wordt gedrukt, kun je de inhoud direct in een map doen, zonder de inhoud eerst zelf te moeten sorteren. Je hebt bij ons een ruime keuze uit verschillende papiersoorten waarop we jouw losbladig binnenwerk drukken, je kan al bestellen vanaf 1 set en we leveren het losbladig binnenwerk snel bij je af! Liever het binnenwerk al ingebonden? Kijk dan eens bij de volgende producten: magazines, brochures of softcover boeken.


Bezig met laden...

Eindformaat

Kies het formaat van je losbladig binnenwerk.

Meest gekozen

Oriëntatie

Staand Liggend Vierkant

Welke oriëntatie heeft je ontwerp?

Aantal pagina's

Kies het aantal pagina's. Let op: verwar pagina's niet met vellen. Een vel heeft 2 pagina's. Als je dus een losbladig binnenwerk wilt met 20 vellen, dan kies je voor 40 pagina's. Ook als je kiest voor een enkelzijdige bedrukking!

Papiersoort

Kies je papiersoort! We hebben heel veel keuze, dus als je het handig vindt dan kan je ook gratis onze sample box aanvragen. Door op het Info icoontje te klikken achter een papiersoort kun je een uitgebreide beschrijving lezen en hebben we geprobeerd het zo goed mogelijk op de foto te zetten.

Meest gekozen

Papiergewicht

Kies de papierdikte van het binnenwerk.

Meest gekozen

Bedrukking

Kies de bedrukking van je losbladig binnenwerk. Let erop dat als je kiest voor drukken in zwart, het bestand ook echt alleen zwart mag zijn opgemaakt. Twijfel je hieraan? Bestel dan gewoon in fullcolour.

Aan één kant in zwart bedrukt. Let op dat je bestand dan niet in fullcolour mag zijn opgemaakt.
Aan beide kanten in zwart gedrukt. Let op dat je bestand alleen uit zwart bestaat en er geen fullcolour objecten in staan.
Aan één kant in kleur gedrukt.
Aan beide kanten in kleur gedrukt.
Meest gekozen

Verpakking

Schoonsnijden

We drukken je product altijd op grotere vellen en snijden dit naar het gewenste eindformaat.

We drukken je product altijd op grotere vellen en snijden dit naar het gewenste eindformaat.

Extra opties

Aantal ontwerpen

Wil je meerdere varianten losbladig binnenwerk bestellen? Kies hieronder het aantal verschillende ontwerpen.

Rugdikte

Oplage en prijs

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.
Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.

Bereken je eigen aantal
Aantal
Prijs
Verwachte leverdatum

Je bestelling wordt eigenlijk altijd op de verwachte leverdatum afgeleverd. In geval van calamiteiten (zoals vertraging bij de koerier) kan dit afwijken.
Excl. BTW Incl. BTW


Ga je op een andere dag bestellen? Selecteer het aantal hierboven en bekijk de verwachte leverdatum.

Als ik voor 16:00 bestel en drukklare bestanden upload.

Dan is de verwachte leverdatum . Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Aanleverspecificaties

Download de aanleverspecificaties voor dit product:

Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor losbladig binnenwerk