Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

Losbladig binnenwerk drukken

Hoeft je drukwerk niet gebonden te worden? Bij PeterPrint druk je eenvoudig losbladig binnenwerk met eigen ontwerp. Perfect als inhoud van een ringbandmap of presentatiemap. We drukken je binnenwerk op volgorde, zodat je deze niet zelf nog hoeft te sorteren. We kunnen ook gelijk 1, 2 of 4 boorgaten in je binnenwerk boren, zodat het gelijk in je map kan. Je hebt bij ons een ruime keuze uit verschillende papiersoorten, en je bepaalt het formaat en aantal pagina’s helemaal zelf. Bestel je losbladige binnenwerk al vanaf 1 set.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Losbladig binnenwerk drukken

Begin opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Wijzig hier het aantal verschillende ontwerpen/varianten.
Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet u het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren.

Samenvatting

Alle details

Losbladig binnenwerk laten printen door PeterPrint

Productinformatie

We drukken het losbladige binnenwerk op digitale drukpersen. Zo kun je al vanaf één set bestellen, en is het drukken van meerdere ontwerpen in dezelfde bestelling ook mogelijk. Ideaal als je een losbladig binnenwerk hebt in verschillende versies! Je betaalt hierbij geen extra opstartkosten per ontwerp. Geen zin in gedoe? Dan zit je bij PeterPrint goed.

Jouw losbladig binnenwerk drukken we op volgorde, zodat je na ontvangst je drukwerk niet meer hoeft te sorteren. Ook is het mogelijk om elke set te laten sealen. We kunnen je losbladig binnenwerk bovendien voorzien van 1, 2 of 4 boorgaten, zodat het binnenwerk gemakkelijk op te bergen is in een ringbandmap.

Toon alle productinformatie

Heb je niet zo veel pagina’s drukwerk nodig, maar wil je deze wel netjes presenteren? Dan kun je er ook voor kiezen om een presentatiemap te drukken om het losbladig binnenwerk in te presenteren. Liever het binnenwerk al ingebonden ontvangen? Denk dan eens aan het drukken van magazines of brochures.

Wat is losbladig binnenwerk? 

Losbladig binnenwerk is een set ongebonden vellen die op volgorde liggen. Je kunt losbladig binnenwerk gebruiken in ordners of ringbandmappen. Dit is vooral handig als je de inhoud af en toe wilt wijzigen of uitnemen. In dit geval kan je het losbladig binnenwerk laten voorzien van boorgaten, zodat ze gelijk in de map kunnen. Ook kan je ze natuurlijk gewoon als losse gedrukte vellen gebruiken. Onze klanten bestellen losbladig binnenwerk vaak op A4 formaat, maar een ander formaat kan natuurlijk ook. Wil je het losbladig binnenwerk een unieke uitstraling geven? Dan zou je de hoeken van het binnenwerk kunnen laten afronden. 

Ruime keuze uit papiersoorten

Wanneer je bij ons jouw losbladige binnenwerk laat drukken, heb je keuze uit verschillende papiersoorten. Zo kun je voor het duurzame BioPuur of het gestreken MC Mat kiezen. Het meest gekozen is HVO Offset, omdat deze een helderwitte uitstraling heeft, en dit papier is goed beschrijfbaar. Bij gestreken (gladde) papiersoorten kan je ook kiezen voor laminaat, zoals soft touch of krasvast mat laminaat. 

Heb je wel een idee voor je papiersoort, maar wil je de papiersoorten eerst in handen hebben? Vraag dan hier onze gratis Sample Box aan. Daarin vind je alle papiersoorten in ons assortiment, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw losbladige binnenwerk!

Aanleveren van losbladig binnenwerk

Voor het aanleveren van losbladig binnenwerk, zijn er een aantal punten waar je goed op moet letten. Zo moet je het drukbestand als pdf met losse pagina’s aanleveren, en hangt het totale aantal pagina’s af van een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Bekijk snel de aanleverspecificaties voor losbladig binnenwerk

Meer informatie

Heb je vragen over losbladig binnenwerk drukken, of over iets anders? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Presentatiemappen drukken Magazines drukken Brochures drukken

reviews

Alle reviews

15 apr. 2024

10

/ 10

"Ik heb de ansichtkaarten voor mijn opstartende zaak vandaag ontvangen en ze zien er fantastisch uit! De kleuren zijn net zoals ik ze had doorgegeven, alles is heel mooi afgewerkt en de website heeft mij enorm geholpen bij het plaatsen van mijn bestelling. Vervolgbestellingen lopen sowieso via jullie, bedankt!"

EmmaLou

12 apr. 2024

9

/ 10

"Duidelijke service en top kwaliteit. "

Lois Tacke

11 apr. 2024

10

/ 10

"Peter Print is an amazing printer - Wonderful quality of printing, and impeccable service and collaboration. Have worked with them for a few years - can warmly recommend them any time. "

Stichting MuziCan

12 mrt. 2024

10

/ 10

"Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook is de bestandscontrole achteraf heel erg fijn, zo werd er ontdekt dat de rotatie van een kaartje verkeerd was en kreeg ik nog de mogelijkheid om dit aan te passen, superfijn!"

Studio Staartmees

12 mrt. 2024

10

/ 10

"Kwalitatief drukwerk, enorm gebruiksvriendelijke website en snelle levering."

Kelsey

29 feb. 2024

10

/ 10

"Omdat jullie een snelle, nette, klantvriendelijke, kwalitatieve en super fijne printservice bieden! "

Laura van Evelingen

14 feb. 2024

10

/ 10

"fijne klantenservice, denken mee en reageren snel, kwalitatieve prints met veel opties, precies wat ik had gehoopt en verwacht"

Amanda

14 feb. 2024

10

/ 10

"Altijd snel en super fijne service met hoogwaardige print en papier!"

Lou

09 feb. 2024

10

/ 10

"Zeer correcte en eerlijke service. Mooie kwaliteit"

Brand New

09 feb. 2024

10

/ 10

"Prettige site, prima prijzen, levertijden en kwaliteit, goed bereikbaar voor advies. "

K2 Partners in Communicatie / Karin Kamman

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies
Logo PeterPrint wit outline