Toggle Nav

BioTop

Bezig met laden...

PeterPrint

Wat is BioTop papier?

Met recht een 'toppertje' in ons assortiment: BioTop. Het ademt natuur, want het is gemaakt van afvalhout. Maar wat is BioTop papier? Dit crèmekleurige papier is een mooie ongestreken papiersoort, en het heeft hierdoor een ongecoate, matte uitstraling. Niet zo’n gladjakker dus. Het is daardoor ook goed beschrijf- en bestempelbaar.

Duurzaamheid en de kleur van BioTop

BioTop is chloorvrij gebleekt (TFC) en bevat geen optische witmakers. Hierdoor blijft het BioTop papier mooi gebroken wit. Het papier is bovendien FSC gecertificeerd en heeft het EU Ecolabel. Dit natuurlijk gebleekte papier is door zijn gerecyclede achtergrond perfect als je een milieubewuste boodschap wilt overbrengen, maar is dankzij zijn luxe uitstraling geschikt voor bijna alle soorten drukwerk!

Grammages van BioTop

BioTop papier is beschikbaar in de volgende grammages:

  • 90 gr/m2
  • 120 gr/m2
  • 160 gr/m2
  • 250 gr/m2
  • 300 gr/m2

BioTop drukwerk

Juist omdat BioTop in veel grammages beschikbaar is, is de papiersoort goed te gebruiken voor verschillende soorten drukwerk. Van ansichtkaarten tot Wire-O Brochures en visitekaartjes, niets is te gek voor BioTop!

Heb je interesse gekregen in BioTop? Vraag gerust onze gratis Sample Box aan, zodat je al onze papiersoorten in één keer ontvangt!

Terug naar papiersoorten