BioTop

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

PeterPrint

Wat is BioTop papier?

Met recht een 'toppertje' in ons assortiment: BioTop. Dit crèmekleurige papier is een mooie ongestreken papiersoort, en het heeft hierdoor een ongecoate, matte uitstraling. Niet zo’n gladjakker dus. Het is daardoor ook goed beschrijf- en bestempelbaar. Ook heeft BioTop een fijn papiergevoel. Perfect voor het drukken van bijvoorbeeld magazines of flyers. Kijk voor drukvoorbeelden van BioTop op onze Plaatjesparade.

Duurzaamheid en de kleur van BioTop

BioTop is chloorvrij gebleekt (TFC) en bevat geen optische witmakers. Hierdoor blijft het BioTop papier mooi gebroken wit en ook bestand tegen veroudering. Het papier is bovendien FSC gecertificeerd en heeft het EU Ecolabel. Dit natuurlijk gebleekte papier is perfect als je een milieubewuste boodschap wilt overbrengen, maar is dankzij zijn luxe uitstraling geschikt voor bijna alle soorten drukwerk!

Nieuwsgierig naar al onze milieuvriendelijkste papiersoorten? Bekijk ze hier

Grammages van BioTop papier

BioTop papier is beschikbaar in de volgende grammages:

  • 90 grams
  • 120 grams
  • 160 grams
  • 250 grams
  • 300 grams

BioTop drukwerk

Omdat BioTop in veel grammages beschikbaar is, is de papiersoort goed te gebruiken voor verschillende soorten drukwerk. Van kaarten tot brochures en visitekaartjes, niets is te gek voor BioTop!

Heb je interesse gekregen in BioTop? Vraag gerust onze gratis Sample Box aan, zodat je al onze papiersoorten in één keer ontvangt!

Terug naar papiersoorten