Stickermateriaal Vinyl (PE transparant)

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.


Voor transparante stickers kies je voor ons Stickermateriaal Vinyl transparant. Dit doorzichtige, synthetische stickermateriaal kan tegen een spatje water. Doordat het materiaal transparant is, zal alles wat in je ontwerp wit is, doorzichtig worden. Eventueel kun je ervoor kiezen om het met fullcolour én witte inkt te bedrukken waardoor bepaalde delen wel een witte achtergrond krijgen. Ook kun je deze papiersoort met foliedruk laten bedrukken, waarmee je een soort zwevende foliedruk op het transparante materiaal creëert!

We hebben ook een witte, niet-doorschijnende variant van dit stickermateriaal: Stickermateriaal Vinyl PE wit mat. Nieuwsgierig naar alle stickermaterialen? Vergelijk ze hier

Stickermateriaal Vinyl transparant kun je bij ons kiezen bij de producten stickers, ronde stickers, stickervellen en stickers met foliedruk. Er zit geen breekslit op de achterkant. 

De lijm van deze stickers zijn op acrylbasis en daarmee geschikt als je vegan stickers wil drukken. Ook onze inkt is veganistisch.

Grammages

Stickermateriaal Vinyl transparant is alleen beschikbaar in 90 grams.

Terug naar papiersoorten