Toggle Nav
De transportbedrijven hebben het momenteel extreem druk. Je pakketje kan hierdoor een dagje later geleverd worden dan je gewend bent. Excuses voor het ongemak!
Bezig met laden...

Drukken met witte inkt!

Drukken met witte inkt

Bij PeterPrint kunnen we nu ook met witte inkt drukken. Hoe gaaf is dat! Jouw ontwerp straalt hierdoor nog veel meer op onze gekleurde papiersoorten. Weten hoe dit er uit ziet, of hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

Papiersamples Witte inkt

Drukwerk met witte inkt

Drukken met witte inkt is een unieke manier van drukken waarbij naast fullcolour ook een witte laag gedrukt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan zwart papier bedrukken. Ook kraftpapier met witte inkt bedrukken is erg mooi, door het contrast geeft dit een unieke uitstraling. De witte inkt is een extra kleur in de machine. In het geval van deze HP Indigo drukpersen kunnen we dit als extra steunkleur toevoegen.

Foto's in combinatie met witte inkt op drukwerk

Met de komst van witte inkt krijgt het drukken van foto's op gekleurd papier een compleet nieuwe betekenis. Want door het aanbrengen van een laag witte inkt; en hier vervolgens een foto overheen te drukken, krijg je op die plekken hetzelfde effect als een foto bedrukt op wit papier, waarbij alles om de foto heen wel mooi de papierkleur behoudt. Een wereld van verschil, het resultaat is fantastisch!

Aanleveren van witte inkt

Het aanleveren van drukwerk met witte inkt is wel een professioneel DTP klusje. Je moet namelijk de beschikking hebben over het programma Adobe InDesign. Vervolgens werk je in verschillende lagen, maak je een specifieke witte steunkleur aan en zorg je dat de optie overdruk aanstaat. Dit kan een ingewikkeld klusje zijn! Denk jij dat je hier wel uit komt? Dan hebben we hier de aanleverspecificaties voor je.

Bestellen

Je kunt witte inkt drukken op bijvoorbeeld ansichtkaarten of visitekaartjes. Op dit moment drukken wij witte inkt alleen op Kraftpapier en Gekleurd papier. Tijdens het bestelproces kies je bij 'bedrukking' voor een samenstelling met witte inkt, bijvoorbeeld: enkelzijdig fullcolour + wit (5/0).

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe witte inkt bedrukking er uit ziet op Kraft, Roze, Zwart, Lime of Grijs papier? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een papiersample aan.