Op maandag 1 juno zijn we gesloten i.v.m. Pinksteren. Op deze dag zijn we niet bereikbaar, produceren we niet en levert DHL geen pakketten af. De webshop houdt al rekening met deze dag voor het bepalen van de leverdatum.

Met welk programma moet ik mijn bestand opmaken?

We raden je aan om je bestanden altijd in Adobe Illustrator of Adobe InDesign op te maken. Eventueel is een ander professioneel grafisch programma ook prima. Oh ja, Word en Powerpoint zijn dus geen ontwerpprogramma's ;-) Heb je deze programma's niet, dan raden we je aan om een ontwerper in te schakelen. Niet alleen zorgt een ontwerper voor een drukklaar bestand, ook voor je opmaak en uitstraling is het goud waard!