Op maandag 1 juno zijn we gesloten i.v.m. Pinksteren. Op deze dag zijn we niet bereikbaar, produceren we niet en levert DHL geen pakketten af. De webshop houdt al rekening met deze dag voor het bepalen van de leverdatum.

Moet je snijtekens toevoegen in je bestand?

Als je in Illustrator of InDesign opmaakt dan kun je ervoor kiezen om te exporteren met snijtekens. Dit is niet verplicht, maar kan handig zijn zodat je ziet waar we snijden. Voeg snijtekens nooit zelf handmatig met lijntjes of in andere programma's toe! Ook niet in Photoshop. De pers herkent die snijtekens niet waardoor ze meegedrukt kunnen worden.