5 tips om op te vallen met drukwerk

Drukwerk is er in allerlei vormen, maten, kleuren, en zo kunnen we wel even doorgaan. Maar waarmee onderscheidt jouw drukwerk zich van de rest? Waarmee valt jouw flyer of folder direct op? Wij geven je 5 bruikbare tips! Lees snel verder.

Ferry Lammerts
2 minutes

We zijn allemaal steeds meer online. Hedendaagse reclame vliegt je dan ook vooral online om de oren. Een like of een follow, daar gaat het allemaal om. De slimme ondernemer speelt hier strategisch op in, namelijk met drukwerk! Want dan val je pas echt op. Maar dan wel bijzonder drukwerk, iets waarmee je flyer of folder direct in het oog springt. We geven je 5 tips om op te vallen met je drukwerk!

1. Personaliseren - blog

Spreek je ontvanger altijd aan bij naam! Door op ieder vel van je drukwerk de naam van de ontvanger te zetten, spreek je de ontvanger rechtstreeks aan. Het personaliseren van je drukwerk wil ook zeggen dat je gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een nummering of unieke codes.

Drukwerk Cadeautje

2. Stansen - blog

Wat is nou leuker dan je drukwerk krijgen in de vorm van een: .... vul maar in! Want met stansen bepaal jij zelf wat de vorm van je drukwerk gaat zijn. Een iPhone? Bedrijfslogo? Contouren van een specifiek product? You name it, we make it!

3. Geef iets extra's weg

Bij het ontvangen van drukwerk is het natuurlijk leuk als je ook nét wat meer ontvangt dan slechts een velletje papier. Tip? Maak gebruik van een unieke code waarmee de ontvanger zijn of haar reward kan claimen. Dit kun jij natuurlijk bijhouden via een landingspagina, zo meet je meteen het resultaat van jouw campagne!

Opvallen met Drukwerk

4. Speel in op actualiteiten

Printjesdag voor de deur? Uhh, we bedoelen natuurlijk Prinsjesdag! Zorg dat je de feestdagen en activiteitenkalender scherp in de gaten houdt. Hier kun je met je drukwerk perfect op in spelen!

5. Zorg voor een goed design - blog

En het allerbelangrijkste mogen we natuurlijk niet vergeten. Zorg voor een fantastisch ontwerp! Bovenstaande tips helpen je al een eind op weg. Ben je zelf niet zo creatief of niet zo handig met ontwerpprogramma's? Overweeg dan zeker om een grafisch ontwerper in te schakelen. Een goed ontwerp levert je maximaal resultaat en het investeren absoluut waard!

Met bovenstaande tips ga jij er zeker voor zorgen dat jouw drukwerk aandacht krijgt. Gebruik vooral een combinatie van deze tips, succes gegarandeerd!

Over de auteur

A photo of Ferry Lammerts
Ferry Lammerts

Ferry is oprichter en eigenaar van PeterPrint. Met een grote voorliefde voor grafisch ontwerp en de kracht van automatisering wil hij de drukwerkwereld veranderen door complexe producten simpel te maken zodat ze bereikbaar zijn voor elke creatieveling. Zijn favoriete papier is King HVO: een tikkie ruw papier zonder te veel poespas én geschikt voor foliedruk of Spot-UV lak.

Meer over Ferry
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken