• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Rondhoeken

rondhoeken


Ronde hoekjes geven net dat leuke extraatje aan je drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan een gerondhoekt visitekaartje, zodat je visitekaart op een pasje lijkt. Of wat dacht je van een ansichtkaart met ronde hoeken, oogt net wat speelser dan een standaard kaart! Of wist je dat je door het rondhoeken van A7 kaartjes, heel eenvoudig een setje speelkaarten tevoorschijn tovert? Super leuk om te voorzien van je eigen logo of illustraties.

Een groot voordeel van rondhoeken is dat je drukwerk hierdoor veel meer kan hebben. Nooit meer last van ezelsoortjes! Bij ons kun je kiezen voor een rondhoekmes van 5mm of 10mm. Deze afstand wordt berekend aan de hand van de radius.

Meer weten over het rondhoeken van jouw drukwerk? Neem dan gerust even contact met ons op!