Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Deurhangers drukken

Vanaf €75,02

Deurhanger drukken Aanleverspecificaties

Wil je deurhangers drukken? Bij PeterPrint drukken we deurhangers op verschillende papiersoorten en kan je kiezen uit verschillende afwerkingen. Deurhangers worden veel gebruikt in hotels, maar ook bijvoorbeeld als promotie tijdens evenementen, door de deurhanger aan fietsen te hangen. Wij hebben twee verschillende soorten deurhangers, een enkele en een dubbele. Als je kies voor een laminaat geeft dit een extra luxe uitstraling, en zorgt dit voor extra bescherming van de deurhanger.

Meer informatie

Kies het soort productDeurhangers drukken bij PeterPrint

Ga je deurhangers drukken bij PeterPrint dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Veel papierkeuze
  • Topkwaliteit digitaal drukwerk
  • Keuze uit twee verschillende deurhangers
  • Altijd snel geleverd

Productie

Deurhangers drukken we altijd digitaal op de beste kwaliteit HP Indigo persen. Door digitaal te drukken profiteer je van lage opstartkosten en kun je voordelig in kleine oplages bestellen. Na het drukken van de deurhangers komen ze op A3+ formaat uit de pers waarna ze naar de afwerking gaan.

Afwerking

Na het drukken van de deurhanger worden de vellen eventueel nog gelamineerd voor een extra luxe uitstraling en bescherming. Wij raden aan om laminaat te gebruiken bij MC papiersoorten. De deurhangers worden gestanst, waarna de randen licht kunnen beschadigen. Na het stansen worden de deurhangers uit het vel gedrukt en netjes verpakt.

Aanlevering

Voor de aanlevering gebruik je eenvoudig onze aanleverspecificaties. De stansvormen die je nodig hebt om de perfecte deurhanger te ontwerpen, kun je hier downloaden:

Meer informatie

Heb je vragen over deurhangers drukken, de afwerkingen of over iets anders? Neem dan eenvoudig contact met ons op, we helpen je graag verder!

Terug naar berekenen