• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Deurhangers drukken

Vanaf €75,02

Wil je deurhangers drukken? Bij PeterPrint drukken we deurhangers op verschillende papiersoorten en kan je kiezen uit verschillende afwerkingen. Deurhangers worden veel gebruikt in hotels, maar ook bijvoorbeeld als promotie tijdens evenementen, door de deurhanger aan fietsen te hangen. Wij hebben twee verschillende soorten deurhangers, een enkele en een dubbele. Als je kies voor een laminaat geeft dit een extra luxe uitstraling, en zorgt dit voor extra bescherming van de deurhanger.

Lees meer

Kies het soort product

Deurhangers drukken bij PeterPrint

Ga je deurhangers drukken bij PeterPrint dan profiteer je van de volgende voordelen:


 • Veel papierkeuze
 • Topkwaliteit digitaal drukwerk
 • Keuze uit twee verschillende deurhangers
 • Altijd snel geleverd

Productie

Deurhangers drukken we altijd digitaal op de beste kwaliteit HP Indigo persen. Door digitaal te drukken profiteer je van lage opstartkosten en kun je voordelig in kleine oplages bestellen. Na het drukken van de deurhangers komen ze op A3+ formaat uit de pers waarna ze naar de afwerking gaan.

Afwerking

Na het drukken van de deurhanger worden de vellen eventueel nog gelamineerd voor een extra luxe uitstraling en bescherming. Wij raden aan om laminaat te gebruiken bij MC papiersoorten. Na het stansen worden de deurhangers uit het vel gedrukt en netjes verpakt.

Aanlevering

Voor de aanlevering gebruik je eenvoudig onze aanleverspecificaties. De stansvormen die je nodig hebt om de perfecte deurhanger te ontwerpen, kun je hier downloaden:Deurhanger drukken Deurhangers drukken
Deurhangers gedrukt door PeterPrint.

Meer informatie

Heb je vragen over deurhangers drukken, de afwerkingen of over iets anders? Neem dan eenvoudig contact met ons op, we helpen je graag verder!