Magazines Wire-O drukken

Wil je Wire-O magazines drukken? Deze binding maakt jouw magazine perfect leesbaar, want je slaat de pagina’s met gemak helemaal open. Ideaal voor drukwerk met veel pagina’s! Bij ons bepaal je zelf het formaat en het aantal pagina’s. Ook kies je zelf de kleur van de Wire-O-binding: zilver, wit of zwart. En we hebben veel unieke papiersoorten beschikbaar, voor je binnenwerk en eventueel zelfs een andere soort voor je omslag. Zo maak je jouw magazines precies zoals jij ze wilt. Daarnaast kun je voor extra bescherming nog een transparant voor- en achterblad toevoegen. Bij ons laat je jouw magazines drukken in de hoogste kwaliteit en met veel zorg.


Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Aanleverspecificaties

Je kan je drukbestand na het bestellen uploaden. Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor Wire-O magazines