Magazines Wire-O drukken

Wil je Wire-O magazines drukken? Deze binding maakt jouw magazine perfect leesbaar, want je slaat de pagina’s met gemak helemaal open. Ideaal voor drukwerk met veel pagina’s! Bij ons bepaal je zelf het formaat en het aantal pagina’s. Ook kies je zelf de kleur van de Wire-O-binding: zilver, wit of zwart. En we hebben veel unieke papiersoorten beschikbaar, voor je binnenwerk en eventueel zelfs een andere soort voor je omslag. Zo maak je jouw magazines precies zoals jij ze wilt. Daarnaast kun je voor extra bescherming nog een transparant voor- en achterblad toevoegen. Bij ons laat je jouw magazines drukken in de hoogste kwaliteit en met veel zorg.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Magazines Wire-O drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Wire-O Magazines drukken bij PeterPrint

Productinformatie

Of het nu gaat om een professioneel jaarverslag, een inspirerende productcatalogus of gewoon een tijdschrift, bij PeterPrint kun je alle soorten magazines printen. Je hebt keuze uit verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen.

Zo stel jij jouw perfecte magazines samen. Ook kan je een laminaat toevoegen voor een extra bescherming én een luxe uitstraling. Om jouw magazines perfect te drukken voeren we een gratis uitgebreide bestandscontrole uit.

Toon alle productinformatie

Wire-O magazines laten printen bij PeterPrint

Bij Wire-O magazines worden bladzijden stevig ingebonden door een metalen spiraalbinding aan de linkerzijde of bovenzijde. Dit is ideaal als je een dik boekwerk zoals een jaarverslag, handleiding of een productcatalogus gaat drukken. De bladzijden van een Wire-O magazine blijven namelijk mooi open liggen en zijn eenvoudig door te bladeren. Het binnenwerk en de omslag van hoeven niet van dezelfde papiersoort te zijn. Bij ons druk je voordelig jouw Wire-O magazine dus helemaal naar eigen smaak, ook in kleine oplage! We drukken Wire-O magazines vanaf 8 pagina's en tot 266 pagina's (incl. omslag).

Goedkope Wire-O magazines

Je kunt jouw Wire-O magazines zo goedkoop maken als jij wil. De prijs van Wire-O magazines is namelijk afhankelijk van jouw wensen, zoals het aantal pagina’s, de bedrukking en de oplage. In de calculator zie je eenvoudig wat je magazines gaan kosten. Doordat we digitaal drukken zijn de opstartkosten voor een kleine oplage een stuk lager dan bij ouderwets offset drukken. Ook als je meerdere ontwerpen wil laten drukken, is digitaal drukken voordeliger en kun je jouw ontwerpen in één keer bestellen. Daarnaast geldt: hoe meer je bestelt, hoe voordeliger de stukprijs wordt. 

Alternatieven voor Wire-O magazines

Is je magazine niet al te dik? Dan kan je bij 8 tot en met 60 pagina’s ook voor de gebruikelijke geniete magazines gaan. Een andere optie naast Wire-O magazines zijn gelijmde magazines. Een gelijmd magazine heeft een mooie rechte rug, en kan je drukken vanaf 32 pagina’s. Een gelijmd magazine met veel pagina’s blijft alleen niet zo mooi vlak open liggen, en teksten aan de binnenzijde zijn lastiger leesbaar dan bij magazines met Wire-O. Bekijk onze opties voor binden en brocheren.

Afwerkingen van Wire-O magazines

Na het drukken en snijden van de Wire-O magazines ponsen we naar keuze de gaatjes aan de lange of de korte kant. Hier komt uiteindelijk de spiraalbinding doorheen. Je hebt bij ons keuze uit drie Wire-O bindingen: zilver, wit en zwart. Daarnaast kun je de omslag van jouw magazines laten lamineren. Hierdoor geef je omslag een extra matte of glanzende uitstraling en een beschermende laag. Ook kun je ter bescherming kiezen voor een transparant voor- en achterblad. Zo weet je zeker dat jouw magazines lang mooi blijven. 

Let op dat je geen belangrijke teksten of objecten te dicht op rand zet, omdat ze anders wegvallen door de spiraalbinding! Hou daarom altijd minimaal 10mm van de kant vrij. Lees er meer over in de aanleverspecificaties voor Wire-O magazines

Meer informatie

Is iets nog niet helemaal duidelijk of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste bindingswijze voor je magazines? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Magazines geniet drukken Magazines gelijmd drukken Losbladig binnenwerk drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken