Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending
 • Verzending in blanco verpakking
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Magazines gelijmd drukken

Vanaf €50,00

Aanleverspecificaties

Wil je magazines gelijmd drukken? Bij Peterprint drukken we de magazines in zeer hoge kwaliteit met onze digitale drukpersen. We werken de magazines af met een stevige lijmbinding, waardoor ze een stevige rechte rug krijgen. Het lijmen van een magazine kan al vanaf 40 pagina’s. Wanneer je kiest voor een gelijmd magazine, voorzien we het omslag standaard van een laminaat, glanzend of mat. Hierdoor kan de kaft in de toekomst tegen een stootje, en blijft deze ook na een langere tijd zeer stevig. Bij PeterPrint kies je eenvoudig de papiersoort naar keuze, en bepaal je gemakkelijk je eigen formaat. Zo stel je het magazine samen naar je eigen wensen.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de vouwrichting

Aantal pagina's inclusief omslag

Papiersoort binnenwerk

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Papiergewicht binnenwerk

Bedrukking binnenwerk

Meest gekozen

Papiersoort omslag

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Papiergewicht omslag

Bedrukking omslag

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Voordelen van PeterPrint

Wanneer je besluit om je gelijmde magazines bij PeterPrint te laten drukken profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

 • Kies je eigen formaat
 • Al vanaf één exemplaar te bestellen
 • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
 • Altijd snel geleverd
 • Afgewerkt met een stevige lijmbinding
 • Veel papierkeuze
 • Zeer scherpe prijzen

Productie van gelijmde magazines

Jouw gelijmde magazines drukken we op grote vellen digitaal. Door digitaal te drukken hebben we zeer lage opstartkosten en evenaren we toch de offsetkwaliteit. We drukken de gelijmde magazines op grote vellen die vervolgens schoongesneden worden naar het gewenste formaat. Daarnaast kan je bij ons eenvoudig tegelijk meerdere ontwerpen met dezelfde oplage bestellen. Ook heb je keuze uit veel verschillende papiersoorten, ook voor het omslag. Je kan er voor kiezen om het omslag op een andere of dikkere papiersoort te laten drukken. Zo kan je precies de gelijmde magazines drukken zoals jij het wil.

Afwerking van gelijmde magazines

Na het drukken worden de magazines gesneden en gaan ze door naar de brochurestraat. Hier worden de pagina’s van de gelijmde magazines samengevoegd en wordt de cover om het binnenwerk gelijmd. Als extra luxe afwerking lamineren we de cover van je magazine. Dit geeft een mooie uitstraling en beschermt het gelijmde magazine tegen invloeden van buitenaf.

Meer informatie

Heb je vragen over gelijmde magazines drukken, de verschillende afwerkingen of heb je hulp nodig bij het doorgeven van jouw wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Terug naar berekenen