Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

Magazines geniet drukken

Wil je je ontwerpen laten drukken in vorm van een magazine, tijdschrift of boekje? Een veelgekozen manier om je magazine te binden is door middel van nietjes. Simpel, maar toch netjes. Geniete magazines zijn ideaal voor kleinere boekwerken, tussen de 8 en 60 pagina’s. Wij kunnen je magazine of boekjes drukken op verschillende mooie papiersoorten, in verschillende diktes, en je kunt je omslag lamineren voor extra bescherming. Bij ons bestel je jouw magazines vanaf één exemplaar en we leveren de geniete boekjes meestal al binnen 4 werkdagen!

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Magazines geniet drukken

Begin opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Wijzig hier het aantal verschillende ontwerpen/varianten.
Oplage Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.
Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet u het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren.

Samenvatting

Alle details

Geniete magazines laten maken

Wil je een magazine met nietjes drukken? Dan zit je bij ons goed, want wij drukken ze voor je in topkwaliteit, en toch heel voordelig. Een geniet magazine is één van de drie mogelijke bindwijzes voor onze onze magazines. Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral even onze blog over magazine- en brochurebindingen. Ook hebben wij hieronder de voordelen van een geniet magazine op een rijtje gezet.

Voordelen geniete magazines

Geniete magazines zijn simpel, en toch elegant. Ze zijn wat eenvoudiger op te maken dan gelijmde magazines, omdat je niet te maken hebt met een rugdikte. Je levert bij ons je geniete magazines ook gewoon aan per pagina, dus niet als spread. Zo hoef je zelf niet na te denken over welke pagina er links en rechts moet komen bij het aanleveren van je bestand. Een geniet magazine blijft daarnaast wat makkelijker openliggen bij het lezen en het drukken ervan is wat voordeliger dan Wire-O magazines of gelijmde magazines.

Let er wel op dat we slechts kunnen nieten tot 60 pagina’s. Heb je er meer? Dan is het verstandig om te gaan voor een gelijmde of Wire-O versie. 

Hoe printen we geniete gebrocheerde magazines?

We drukken bij online drukkerij PeterPrint op HP Indigo persen, die het neusje van de zalm zijn op het gebied van digitaal drukken. Het drukken op deze speciale persen geeft topkwaliteit, maar wel zonder de hoge opstartkosten van ouderwets offset drukken. Dankzij deze techniek is vooral het drukken van kleine oplages geniete magazines ideaal. 

We drukken op grote vellen, die daarna gevouwen, geniet en gesneden worden. Op deze manier ontstaat er een magazine met het door jou gekozen aantal pagina’s, altijd in een veelvoud van 4 pagina’s. Je kan bij je magazine met nietjes ook kiezen voor een omslag van een andere (stevigere) papiersoort of papierdikte, of deze laten lamineren. Zo is je boekje beter beschermd tegen krassen en andere invloeden van buitenaf.

Tips voor het drukken van een geniet magazine

Hierbij een aantal tips om je magazine zo mooi mogelijk te maken. Kies voor het binnenwerk van je boekje een papiersoort die niet te dik is, anders kan je magazine bol gaan staan en de rug kan sneller breken. Voor de omslag raden we juist wel aan om een stevigere papiersoort te kiezen én om deze te lamineren voor extra bescherming van je kaft. 

Omdat het geniete magazine recht wordt afgesneden is het binnenste vel ook altijd iets korter dan bijvoorbeeld de omslag. Dit valt meestal niet op, maar bij een groot aantal pagina’s en wat steviger papier kan het zijn dat bijvoorbeeld de nummering steeds dichter bij de rand komt te staan naarmate je dichter bij de laatste pagina komt. Plaats belangrijke objecten daarom niet te dicht op de rand in je ontwerp. Meer handige tips lees je in onze blog over geniete magazines.

Meer informatie

Wil je meer weten over het drukken van je perfecte magazine? Neem vooral even contact met ons op via de klantenservice. We staan altijd voor je klaar!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Magazines gelijmd drukken Losbladig binnenwerk drukken Magazines Wire-O drukken

reviews

Alle reviews

15 apr. 2024

10

/ 10

"Ik heb de ansichtkaarten voor mijn opstartende zaak vandaag ontvangen en ze zien er fantastisch uit! De kleuren zijn net zoals ik ze had doorgegeven, alles is heel mooi afgewerkt en de website heeft mij enorm geholpen bij het plaatsen van mijn bestelling. Vervolgbestellingen lopen sowieso via jullie, bedankt!"

EmmaLou

12 apr. 2024

9

/ 10

"Duidelijke service en top kwaliteit. "

Lois Tacke

11 apr. 2024

10

/ 10

"Peter Print is an amazing printer - Wonderful quality of printing, and impeccable service and collaboration. Have worked with them for a few years - can warmly recommend them any time. "

Stichting MuziCan

12 mrt. 2024

10

/ 10

"Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Ook is de bestandscontrole achteraf heel erg fijn, zo werd er ontdekt dat de rotatie van een kaartje verkeerd was en kreeg ik nog de mogelijkheid om dit aan te passen, superfijn!"

Studio Staartmees

12 mrt. 2024

10

/ 10

"Kwalitatief drukwerk, enorm gebruiksvriendelijke website en snelle levering."

Kelsey

29 feb. 2024

10

/ 10

"Omdat jullie een snelle, nette, klantvriendelijke, kwalitatieve en super fijne printservice bieden! "

Laura van Evelingen

14 feb. 2024

10

/ 10

"fijne klantenservice, denken mee en reageren snel, kwalitatieve prints met veel opties, precies wat ik had gehoopt en verwacht"

Amanda

14 feb. 2024

10

/ 10

"Altijd snel en super fijne service met hoogwaardige print en papier!"

Lou

09 feb. 2024

10

/ 10

"Zeer correcte en eerlijke service. Mooie kwaliteit"

Brand New

09 feb. 2024

10

/ 10

"Prettige site, prima prijzen, levertijden en kwaliteit, goed bereikbaar voor advies. "

K2 Partners in Communicatie / Karin Kamman