Black papier

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

PeterPrint

Gekleurd papier zwart

Black papier is zo donker als de zwartste nacht en heeft een zeer chique uitstraling. Een fantastische keuze wanneer je nét even wat anders wil dan het standaard witte velletje. Want zwart op wit kennen we allemaal, maar wit op zwart? Dat trekt de aandacht! Deze papiersoort houdt niet van licht. Pas dus op met zonlicht, want dan kan het verkleuren. Dit gekleurde papier is voor 30% gemaakt uit gerecycled materiaal, en is FSC gecertificeerd.

Drukken op Black papier

Net als een 'little black dress', past deze papiersoort bijna overal bij. Omdat je fullcolour inkt op deze gekleurde papiersoort bijna niet ziet, moet deze papiersoort altijd eerst met witte inkt bedrukt worden (als onderlaag). Zo geef je jezelf de basis voor de mooiste minimalistische designs; bijvoorbeeld voor een visitekaartje. Je kunt ook zwart op zwart drukken voor een subtiele look. Black papier is echt perfect voor een uniek stukje drukwerk.

Grammages

Gekleurd zwart papier is alleen beschikbaar in 320 grams. Wat je dus ook wilt drukken op Black papier, je weet zeker dat het een stevig resultaat krijgt.

Terug naar papiersoorten