Toggle Nav

Kraftpapier

Bezig met laden...

PeterPrint
Kraftpapier is met recht een unieke papiersoort. Door de typische kartonbruine kraftkleur valt jouw drukwerk zeker op tussen de standaard glanzende flyers.

Om het helemaal speciaal te maken kan je Kraftpapier ook laten bedrukken met witte inkt. Deze witte inkt geeft een mooi contrast met de bruine kleur van het kraftpapier. Ook tof voor bijvoorbeeld een minimalistisch design van een visitekaartje.

Je kunt het kraftpapier ook alleen met fullcolour laten drukken, dan vallen de kleuren een beetje weg in de kraftkleur. Dit milieuvriendelijke papiersoort is gemaakt van 100% gerecycled papier en heeft een mooi vezeltje. Kraftpapier is FSC gecertificeerd. Hierdoor kan de kleurtint per batch papier een klein beetje van elkaar afwijken.

Grammages

Kraftpapier is ongestreken en voelt lekker grof aan. Kraftpapier is er in twee diktes: 140 en 290 grams. Met een dikte van 290 gr/m2 is het papier mooi stevig. En sinds de komst van 140 grams is kraftpapier nog veelzijdiger geworden. Denk bijvoorbeeld aan posters of flyers, die een natuurlijke uitstraling krijgen. 

Terug naar papiersoorten