• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Kraftpapier

Kraftpapier is met recht een uniek papiertje. Door de typische kartonbruine kraftkleur val je zeker op tussen de standaard glanzende flyers. Om het helemaal mooi te maken kan je dit papier ook bedrukken met witte inkt. De witte inkt geeft een mooi contrast met de bruine kleur. Ook tof voor een minimalistisch vintage design. Je kunt het ook met alleen fullcolour drukken, dan vallen de kleuren een beetje weg in de kraftkleur. Met een dikte van 290gr/m2 is het een mooi stevig papiertje. Omdat het ongestreken is voelt het lekker grof aan. Kraftpapier is FSC gecertificeerd en (deels) van gerecycled papier gemaakt. Hierdoor kan de kleurtint per batch een beetje van elkaar afwijken.
PeterPrint