Polare papier

Bezig met laden...

Maak een PeterPrint account aan! Met dit account kun je heel snel oude bestellingen, offertes en de status van een bestelling bekijken. Ook kun je met één druk op de knop een oude order opnieuw bestellen.

Polare papier

Wat is Polare?

Polare is een ongestreken papiersoort met een sneeuwwitte uitstraling. Een groot voordeel van deze koele tint is dat je kleuren er prachtig helder en scherp op uitkomen. Hiermee is het een veelzijdig papiertje. Polare is net als de meeste papiersoorten in ons assortiment FSC gecertificeerd.

Polare is het zusje van HVO Offset, maar is net een tikje bijzonderder. Je kan deze papiersoort namelijk laten bedrukken met foliedruk en Spot-UV lak! Net als King HVO is ze hierdoor erg bijzonder. PeterPrint kan deze glanzende afwerkingen namelijk als een van de weinige digitale drukkerijen op ongestreken papier drukken! Glinsterend folie geeft een prachtig contrast op deze ongestreken, natuurlijk ogende papieren.

En wat is dan het verschil met King HVO? Waar King HVO een wat ruwere oppervlak heeft, is Polare juist iets gladder. Polare is ook een stuk koeler van tint. Daarnaast bieden we Polare aan op een wat lichter papiergewicht. 

Polare papier bedrukken

Polare is dus een papiersoort om van te smelten. Wil je jouw ontwerp op Polare drukken? Deze kies je bij onze producten met foliedruk en Spot-UV lak. Eerst Polare in het echt bekijken en voelen? Vraag een gratis sample van Polare aan!

Grammages

Polare is beschikbaar als 320 grams papier. Lekker stevig dus!

Terug naar papiersoorten