Toggle Nav
Op dit moment maken we de uploader een stukje peter. Daarom kun je nu even niet uploaden, probeer het later nog eens. Sorry!
Bezig met laden...

Alles over stickerpapier

Stickers drukken

Ideaal als je boodschap echt moet blijven plakken: stickers. Maar welk materiaal is het meest geschikt voor jouw toepassing? We hebben namelijk stickerpapier, vinyl en een transparant stickermateriaal. De stickers leveren we als losse exemplaren, of als vel.

Stickerpapier (Mat en Hoogglanzend)

Dit is onze meest gekozen sticker papier en is verkrijgbaar in een matte en hoogglanzende variant. Dit stickerpapier is een gestreken papiersoort en is niet waterbestendig. Wij raden dus af om dit voor buiten te gebruiken. Je zou het bijvoorbeeld perfect kunnen gebruiken voor het maken van een etiket! Deze materialen hebben een breekslit waardoor je de sticker makkelijk van het papiertje los kunt halen.

Stickermateriaal Vinyl (PE wit mat)

Een mooie matte synthetische sticker soort. Doordat het geen papier, maar synthetisch materiaal is kan dit tegen een spatje water. Ideaal voor buitengebruik dus. Let op: deze soort heeft helaas geen breekslit!

Stickermateriaal Vinyl (PE transparant)

Transparante stickers zijn ook van synthetisch materiaal en kunnen dus goed tegen wat vocht. Doordat het materiaal transparant is, zal alles wat in je ontwerp wit is doorzichtig worden, aangezien we de kleur wit niet meedrukken. Let op: deze soort heeft helaas geen breekslit!

PS. wist je dat we ook ronde stickers en stickervellen kunnen drukken? De ronde stickers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende diameters en voor de vellen hebben we een aantal handig templates samengesteld.
Stickerpapier

Meer Informatie

Heb je toch nog vragen over stickerpapier, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag!