witte inkt

Wij zijn gek op papiersoorten die niet vanzelfsprekend wit zijn. Denk bijvoorbeeld aan Kraftpapier of Gekleurd papier. Maar zulke papiersoorten komen natuurlijk nog beter tot zijn recht wanneer je het kunt bedrukken met witte inkt. En dat hebben we voor elkaar! Want vanaf nu kunnen wij ook met witte inkt drukken.

Foto's

Met de komst van witte inkt krijgt het drukken van foto's op gekleurd papier een compleet nieuwe betekenis. Want door het aanbrengen van een laag witte inkt; en hier vervolgens een foto overheen drukken, krijg je hetzelfde effect als een foto bedrukt op wit papier. Een wereld van verschil, het resultaat is fantastisch!

Aanleveren

Het aanleveren van drukwerk met witte inkt vergt wel een professioneel DTP klusje. Je moet namelijk de beschikking hebben over het programma Adobe InDesign. Vervolgens werk je in verschillende lagen, maak je een specifieke witte steunkleur aan en zorg je dat de optie overdruk aanstaat. Dit kan een ingewikkeld klusje zijn! Denk jij dat je hier wel uit komt? Dan hebben we hier de aanleverspecificaties voor je.

Bestellen

Je kunt witte inkt drukken op bijvoorbeeld ansichtkaarten of visitekaartjes. Op dit moment drukken wij witte inkt alleen op Kraftpapier en Gekleurd papier. Tijdens het bestelproces kies je bij 'bedrukking' voor een samenstelling met witte inkt, bijvoorbeeld: enkelzijdig fullcolour + wit (5/0).

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe witte inkt bedrukking er uit ziet op Kraft, Roze, Zwart, Lime of Grijs papier? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een papiersample aan.