• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
De BTW-database van de Belgische belastingdienst heeft een storing. Hierdoor kan je BTW-nummer niet online gevalideerd worden om BTW te verleggen. Neem even contact met ons op als je een nieuw adres wilt toevoegen met een Belgisch BTW-nummer.

Drukken met witte inkt!

Papiersamples Witte inkt

Drukwerk met witte inkt

Drukken met witte inkt is een unieke manier van drukken waarbij naast fullcolour ook een witte laag gedrukt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan zwart papier bedrukken. Ook kraftpapier met witte inkt bedrukken is erg mooi, door het contrast geeft dit een unieke uitstraling. De witte inkt is een extra kleur in de machine. In het geval van deze HP Indigo drukpersen kunnen we dit als extra steunkleur toevoegen.

Foto's in combinatie met witte inkt op drukwerk

Met de komst van witte inkt krijgt het drukken van foto's op gekleurd papier een compleet nieuwe betekenis. Want door het aanbrengen van een laag witte inkt; en hier vervolgens een foto overheen te drukken, krijg je op die plekken hetzelfde effect als een foto bedrukt op wit papier, waarbij alles om de foto heen wel mooi de papierkleur behoudt. Een wereld van verschil, het resultaat is fantastisch!

Aanleveren van witte inkt

Het aanleveren van drukwerk met witte inkt is wel een professioneel DTP klusje. Je moet namelijk de beschikking hebben over het programma Adobe InDesign. Vervolgens werk je in verschillende lagen, maak je een specifieke witte steunkleur aan en zorg je dat de optie overdruk aanstaat. Dit kan een ingewikkeld klusje zijn! Denk jij dat je hier wel uit komt? Dan hebben we hier de aanleverspecificaties voor je.

Bestellen

Je kunt witte inkt drukken op bijvoorbeeld ansichtkaarten of visitekaartjes. Op dit moment drukken wij witte inkt alleen op Kraftpapier en Gekleurd papier. Tijdens het bestelproces kies je bij 'bedrukking' voor een samenstelling met witte inkt, bijvoorbeeld: enkelzijdig fullcolour + wit (5/0).Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe witte inkt bedrukking er uit ziet op Kraft, Roze, Zwart, Lime of Grijs papier? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een papiersample aan.