milieuvriendelijk

In ons papierassortiment hebben we 3 soorten waar we bijzonder trots op zijn. Namelijk onze milieuvriendelijke toppers: Biotop, Paperwise en Kraft! Alle drie zijn voorzien van een FSC-keurmerk, waardoor je zeker weet dat je 'groen' bezig bent. Ook al gebruik je geen groen in je ontwerp ;-).

Biotop

Biotop is één van onze elegante papiersoorten door zijn natuurlijke luxe uitstraling. Het is 100% chloorvrij gebleekt. Hierdoor is het verwerkingsproces een stuk vriendelijker voor ons milieu, fijne gedachte dus! Omdat Biotop geen optische witmakers bevat, behoud het een mooie natuurlijke creme tint. Met een FSC-keurmerk, een ware topper in ons aanbod!

Paperwise

Waarom afval verspillen als we het ook opnieuw kunnen gebruiken? Dat is precies wat Paperwise zo 'wijs' maakt! De wijsheid zit 'm in landbouwafval dat opnieuw wordt gebruikt. Denk dan aan de grote hoeveelheid bladeren en stengels die overblijven van een oogst. Door dit te bewerken tot grondstof voor papier en karton hebben de slimmerds achter Paperwise een uniek papiersoort op de markt gebracht. En trots dat we zijn dat wij het in ons assortiment hebben en er fantastisch drukwerk op kunnen leveren!

Kraft

Kraftpapier is misschien wel de meest unieke papiersoort die we hebben. We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar is als een bom in ons assortiment toegevoegd. Met zijn karton uitstraling is Kraft heel geschikt voor hippe designs. Ons Kraftpapier is 100% gerecycled (post consumer) en zuurvrij, wat betekent dat het papier veel langer meegaat. Niet alleen mooi op het oog dus, maar ook hoogwaardig kwaliteit en milieuvriendelijk.

Nieuwsgierig geworden naar deze papiersoorten? Vraag dan gerust onze papiersamples aan!