Eco flyers drukken

Wil je duurzame flyers laten drukken? Bij PeterPrint bestel je voordelig en gemakkelijk flyers op milieuvriendelijk papier. Je kunt voor de eco flyers kiezen uit vier duurzame papiersoorten. Denk aan flyers van gerecycled papier of zelfs van landbouwafval. Zo geef je jouw flyers een natuurlijke uitstraling, en druk je milieubewust! Bepaal zelf het formaat en de bedrukking aan één of beide zijden. Ook bestel je meerdere ontwerpen eco flyers eenvoudig tegelijk.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Flyers drukken

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage
Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Eco flyers drukken bij PeterPrint

Productinformatie

Bij digitale drukkerij PeterPrint richten we ons op duurzaam drukwerk. Juist digitaal drukken is milieuvriendelijker dan offset drukken. Ook bieden we duurzame flyers op milieubewust papier aan. Niet alleen hebben deze flyers een natuurlijke uitstraling, tijdens het maakproces van het papier is het milieu minder belast.

Perfect als je wil laten zien dat het milieu belangrijk voor je is! We beschrijven hieronder alle keuzes voor het drukken van eco flyers.

Toon alle productinformatie

Wat maakt onze flyers milieubewust?

Bij een digitale drukpers is het bij het eerste vel al raak. Daarentegen bij offset drukken moet de pers eerst nog op kleur komen, waardoor er vaak al 100 drukvellen zijn verspild. Zonde! Ook hoef je bij digitaal drukken geen drukplaten en chemicaliën te gebruiken. Met digitaal drukken heb je daarom veel minder afval!

Ook maakt het papier waarop we drukken de eco flyers milieubewust. We hebben vier extra milieuvriendelijke papiersoorten in ons assortiment. 

  • Voor crèmekleurige flyers kies je voor BioPuur. Dit toppertje is chloorvrij gebleekt en vrij van optische witmakers. 
  • Wil je liever gerecycled papier? Kies dan bijvoorbeeld voor ons kartonachtige Kraftpapier. Hier kan je regelmatig een vezeltje in zien zitten.
  • Of ga voor het grijswitte Rebello. Ook hierbij verschijnen er af en toen toe vezeltjes in je drukwerk.
  • Ook hebben we nog PaperWise die niet wordt gemaakt van bomen, maar van landbouwafval. 
  • Freelife Kendo heeft een witte tint en heeft af en toe lichte vezeltjes en speelse spikkeltjes. Ook is er hennep in verwerkt!
Leer in onze video of onze blog meer over onze milieuvriendelijk papiersoorten.

Duurzame BioPuur flyers drukken

Wil je flyers op een neutraal wit papiertje drukken, maar mét groene voordelen? Dan is BioPuur zonder optische witmakers en chloorvrij gebleekt een milieuvriendelijke keuze. De flyers zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar. Omdat BioPuur geen optische witmakers bevat, ontstaan er geen sterke contrasten zoals bij hoogwit papier. Dit geeft je flyers een mooie natuurlijke straling. 

Duurzaam met PaperWise flyers

Voor een echte duurzame look kies je voor PaperWise. Dit papier wordt gemaakt van landbouwafval zoals bladeren en stengels die overblijven na een oogst. Hierdoor heeft het een gebroken witte, bijna bruine kleur en een mooi vezeltje. Zo hebben je flyers ook een unieke uitstraling. 

Meerdere ontwerpen eco flyers printen

Heb je verschillende eco flyers ontworpen? Je kan bij ons voordelig meerdere ontwerpen van eco flyers met dezelfde specificaties tegelijk laten drukken. Lees in onze blog hoe je meerdere ontwerpen tegelijk laat drukken.

Je milieubewuste flyers personaliseren

Het is mogelijk om elke eco flyer te personaliseren met bijvoorbeeld NAW-gegevens of een persoonlijke kortingscode. Zo maak je de duurzame flyers uniek voor elke ontvanger. Lees meer over drukwerk personaliseren in de aanleverspecificaties personalisering

Formaten van flyers

Voor het formaat van je duurzame flyers heb je keuze uit verschillende standaard formaten, of je vult je eigen formaat in. We drukken elk flyer formaat onder de 50 x 70 cm. Standaard formaten van eco flyers zijn bijvoorbeeld het handzame A5-formaat, maar ook A4- of A6-formaat. Handig weetje: A5 is de helft van een A4. Dit maakt het formaat perfect om uit te delen. Je kan bij PeterPrint eco flyers printen op precies het formaat dat je nodig hebt! Ben je op zoek naar flyers in een rond formaat? Kijk dan eens bij onze ronde flyers.

Afwerkingsmogelijkheden

Je kunt je eco flyers laten afwerken met een perforatielijn. Zo ontstaat er onderaan je flyer een scheurstrook. Perfect voor een kortingsbon! Neem voor deze optie de aanleverspecificaties perforatielijn door. 

Wil je de duurzame flyers ergens aan hangen? Kies dan voor een boorgat op de plek waar jij dat wilt. Lees dan even goed de aanleverspecificaties boorgat door. 

Ga je de milieuvriendelijke flyers printen op PaperWise of Kraftpapier? Dan kan je ze ook laten bedrukken met witte inkt. Dit zorgt voor een tof effect. Voor meer informatie kun je onze blog over witte inkt lezen, en de aanleverspecificaties witte inkt.

Ook kan je flyers laten stansen in een andere vorm, ook met milieuvriendelijke papiersoorten. Bekijk alle gestanste flyers voor de opties.

Vragen over eco flyers drukken?

Heb je vragen over flyers drukken of heb je hulp nodig bij het doorgeven van jouw wensen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag! 

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties
Aanvullende aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Flyers met foliedruk Flyers met Spot-UV lak Ronde flyers drukken
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken