Toggle Nav

Papierformaten bij PeterPrint

Bezig met laden...

Niet alleen de papiersoort is belangrijk bij het drukken van drukwerk, maar ook het formaat van het papier is erg belangrijk. Bij PeterPrint drukken we volledig digitaal op HP Indigo drukpersen, en kunnen wij maximaal op B2 formaat drukken. B2 formaat? Een aantal mensen zullen precies weten waar we het over hebben, maar naast de standaard A-formaten (A1, A2, A3 etc.) bestaan er ook nog andere formaten papier, waaronder de B-formaten. Hieronder vind je een lijst met een aantal formaten papier die je bij ons kunt laten bedrukken, maar een eigen formaat kiezen kan natuurlijk ook!

  • A5 Formaat
  • A6 Formaat
  • A7 Formaat
  • A8 Formaat
  • Bij ons kan je drukken vanaf B2 formaat, dat is 50 x 70 cm. Het kleinste wat wij kunnen drukken is 40 x 40 mm. Grotere formaten dan B2 krijgen we niet door de drukpers, en kleiner dan 40 x 40 mm kunnen we helaas niet snijden. Kom je er niet helemaal uit, of heb je een vraag? Neem dan gerust even contact met ons op voor advies of lees onze blog voor tips en trucs.

    Naast de verschillende papierformaten die je bij ons kunt laten bedrukken, hebben we een ruim assortiment met verschillende papiersoorten. Gestreken, ongestreken, papier met een kleurtje of juist zo wit mogelijk, met ons assortiment verschillende papiersoorten kies je altijd het juiste papiertje voor je drukwerk. De papiersoorten kan je digitaal bekijken, maar we snappen het helemaal als je het papier graag in handen wilt hebben. Daarom kan je onze gratis samplebox hier aanvragen. In onze samplebox vind je alle papiersoorten en afwerkingen die we aanbieden.