• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

A3 Formaat

Een papier op A3 formaat heeft een afmeting van 420 x 297 mm, dus 42 x 29,7 cm. Ondanks dat we in Nederland weinig met inches werken, zijn de afmetingen van een A3 formaat in inches 16,5 x 11,7 inches. A3 formaat is een populair formaat voor posters, affiches, placemats en ander drukwerk. In de tabel hieronder vind je een gemakkelijk overzicht van het formaat van een A3:


Papierformaat Lengte x breedte in millimeters Lengte x breedte in centimeters Lengte x breedte in inches
Hoe groot is het A3 formaat? 420 x 297 mm 42 x 29,7 cm 16,5 x 11,7 inches

Wat betekent de "A" in de verschillende papierformaten?

De "A" voor de formaten papier komt uit het DIN formaat. Het DIN formaat gaat er van uit dat papierformaten verdubbelt of gehalveerd kunnen worden. Een A3 formaat kan je tweemaal halen uit een A2, en als je een A3 halveert heb je 2 keer een A4 formaat.