• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

A4 Formaat

Als we het over A4 papier hebben, heeft iedereen wel een idee waar het over gaat. Een stuk papier met de afmeting 297 x 210 mm, oftewel 29,7 x 21 cm. En mocht je het in inches willen weten, de maten in deze eenheid zijn 11,7 x 8,3 inches. A4 papier is naast het gebruik in printers zeer geschikt als briefpapier, maar ook een gevouwen folder, een flyer of een kleine poster kan op A4 formaat een groot effect hebben. In de tabel hieronder vind je de afmetingen van het A4 formaat in een eenvoudig overzicht:


Papierformaat Lengte x breedte in millimeters Lengte x breedte in centimeters Lengte x breedte in inches
Hoe groot is het A5 formaat? 297 x 210 mm 29,7 x 21 cm 11,7 x 8,3 inches

Wat betekent de "A" in de verschillende papierformaten?

Het "A" formaat van papier, maar ook het minder bekende "B" formaat komen van het DIN formaat (Deutsches Institut für Normung). Bij het DIN formaat gaan we er vanuit dat de formaten van papier verdubbelt of gehalveerd kunnen worden. 2 vellen A4 naast elkaar vormen een A3, en de helft van een A4 is een A5.