• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

A7 Formaat

Het A7 formaat van papier heeft een afmeting van 105 x 74 mm, oftewel 10,5 x 7,4 cm. We werken in Nederland weinig met inches, maar het formaat is 4,1 x 2,9 inches groot. Het A7 formaat is ideaal voor kleine kaartjes, kleine flyers, kleine stickers of ander drukwerk. In de tabel hieronder staan de exacte afmetingen van het A7 formaat handig op een rij:


Papierformaat Lengte x breedte in millimeters Lengte x breedte in centimeters Lengte x breedte in inches
Hoe groot is het A5 formaat? 105 x 74 mm 10,5 x 7,4 cm 4,1 x 2,9 inches

Wat betekent de "A" in de verschillende papierformaten?

Het "A" formaat van papier komt van het DIN formaat. Dit formaat gaat uit van het principe dat de formaten van papier verdubbeld of gehalveerd kunnen worden. Zo is 2 maal een A7 formaat papier een A6 formaat, en is de helft van een A7 formaat een A8.