Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending
 • Verzending in blanco verpakking
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Geniete magazines drukken

Vanaf €29,73

Aanleverspecificaties

Gedrukte boekjes of magazines; je vindt ze overal. Geniete magazines zijn ideaal voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan opleidingsboekjes, informatiebrochures of presentatiegidsen. Bij PeterPrint drukken we je geniete magazines op verschillende papiersoorten en voorzien van veel verschillende afwerkingen. We nieten vanaf 8 tot en met 60 pagina’s. Het is ook mogelijk om het omslag te lamineren.. Een mooi laminaat op de cover zorgt voor extra cachet. Eén van de voordelen van digitaal magazines drukken is dat je al vanaf 1 exemplaar kunt bestellen en goedkoop meerdere ontwerpen in dezelfde oplage tegelijk kunt maken.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de vouwrichting

Aantal pagina's inclusief omslag

Papiersoort binnenwerk

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Papiergewicht binnenwerk

Meest gekozen

Bedrukking binnenwerk

Meest gekozen

Papiersoort omslag

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Papiergewicht omslag

Bedrukking omslag

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Voordelen van PeterPrint

Wanneer je besluit om geniete magazines te laten drukken bij PeterPrint profiteer je van onder andere de volgende voordelen:

 • Altijd snel geleverd
 • Al vanaf één exemplaar te bestellen
 • Kies je eigen formaat
 • Veel papierkeuze
 • Scherpe prijzen
 • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
 • Afgewerkt met nietjes

Productie van geniete magazines

Geniete magazines drukken wij op grote vellen digitaal. Hierdoor hebben we lage opstartkosten en evenaren we de kwaliteit van offset drukken. De grote drukvellen worden na het drukken op maat gesneden. Hierna worden de vellen gevouwen, waardoor er per vel 4 pagina’s van het magazine ontstaan. Dit is de reden waarom het alleen mogelijk is een veelvoud van 4 pagina’s te bestellen. Natuurlijk kun je wel verschillende ontwerpen geniete magazines drukken binnen dezelfde bestelling. Daarnaast hebben we bij PeterPrint een groot assortiment verschillende papiersoorten, ook voor de omslag. Zo kun je bijvoorbeeld geniete magazines drukken met een dikkere cover of een cover compleet afwijkend van het binnenwerk.

Afwerking van geniete magazines

Na het drukken worden je magazines gesneden en gaan ze door de brocheerstraat. Hier worden de pagina’s van het magazine samengevoegd en geniet met twee nietjes in de rug. Als je veel pagina’s in je magazine hebt is het verstandig om niet voor een te dikke papiersoort te kiezen. Mocht je hier wel voor kiezen kan het magazine bol gaan staan en kan het papier in de rug een beetje breken, zonde! Om het magazine een extra luxe afwerking te geven is het mogelijk om het omslag enkelzijdig te lamineren. Dit beschermt het magazine en geeft het een zeer mooie uitstraling.

Dikte van het papier

De dikte van het papier is zeer belangrijk als kiest voor geniete magazines drukken. Als je bijvoorbeeld kiest voor een te dik papier voor het binnenwerk, kan het zijn dat het magazine open gaat staan. Houd er dus goed rekening mee - zeker bij een groot aantal pagina’s- dat je niet kiest voor een te dikke papiersoort. Des te dunner je papier, des te beter het boekje vlak blijft liggen, ook na het lezen.

Geniete magazines personaliseren

Als je echt iets bijzonders wilt doen met je geniete magazines, kun je bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op elke brochure zetten. Zo weet je zeker dat je magazine opvalt tussen al het andere drukwerk! De optie om geniete magazines te personaliseren is op aanvraag beschikbaar. Je kan hiervoor eenvoudig een offerte aanvragen of geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over geniete magazines drukken of ben je op zoek naar meer informatie over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag.

Terug naar berekenen