Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
 • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending
 • Verzending in blanco verpakking
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Geniete magazines drukken

Vanaf €29,73

Aanleverspecificaties

Gedrukte boekjes of magazines; je vindt ze overal. Geniete magazines zijn ideaal voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan opleidingsboekjes, informatiebrochures, presentatiegidsen en ga zo maar door. Bij PeterPrint kunnen we je geniete magazines drukken op verschillende papiersoorten en voorzien van veel verschillende afwerkingen. We nieten vanaf 8 tot en met 60 pagina’s. Het is ook mogelijk om ze te lamineren. Een mooi laminaat op de cover zorgt voor extra cachet. Eén van de voordelen van digitaal magazines drukken is dat het mogelijk is om een magazine te personaliseren. Bijvoorbeeld door de naam van de ontvanger op het omslag te drukken. Het is gebleken dat persoonlijke elementen voor een hogere respons zorgen.

Meer informatie

Kies het eindformaat

Meest gekozen

Kies de vouwrichting

Aantal pagina's inclusief omslag

Papiersoort binnenwerk

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Meest gekozen

Papiergewicht binnenwerk

Meest gekozen

Bedrukking binnenwerk

Meest gekozen

Papiersoort omslag

Wil je het papier eerst in het echt zien? Bestel onze sample box gratis!

Papiergewicht omslag

Bedrukking omslag

Extra opties

Aantal ontwerpen

Kies je oplage

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geupload. Uploaden kan later, na de bestellingen. Prijzen zijn excl. BTW. Inclusief gratis verzending.

Kies een andere oplage

Mail mij deze prijslijst

Voordelen van PeterPrint

Wanneer je besluit om geniete magazines te laten drukken bij PeterPrint profiteer je van onder andere de volgende voordelen:

 • Altijd snel geleverd
 • Al vanaf één exemplaar te bestellen
 • Kies je eigen formaat
 • Veel papierkeuze
 • Scherpe prijzen
 • Hoge kwaliteit digitaal drukwerk
 • Afgewerkt met nietjes

Productie van geniete magazines

We drukken jouw geniete magazines op grote vellen digitaal. Door digitaal te drukken hebben we hele lage opstartkosten en evenaren we toch de offsetkwaliteit. We drukken deze op grotere vellen die vervolgens gesneden worden. Omdat de vellen uiteindelijk gevouwen worden heb je vier pagina’s per vel. Hierdoor is het alleen mogelijk om een veelvoud van vier pagina’s te bestellen. Ook kun je eenvoudig meerdere ontwerpen met dezelfde oplage tegelijk bestellen. Bij PeterPrint heb je bovendien de keuze uit veel verschillende papiersoorten, ook voor het omslag. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het omslag op een andere of dikkere papiersoort te drukken.

Afwerking van geniete magazines

Na het drukken worden je magazines gesneden en gaan ze door naar de brochurestraat. Hier worden de pagina’s samengevoegd en geniet met twee nietjes in de rug. Kies voor het binnenwerk niet voor dik papier als je veel pagina’s gebruikt. Dan kan het namelijk bol gaan staan en breekt het papier een beetje in de rug. Als extra luxe afwerking kan je het omslag ook nog enkelzijdig lamineren. Dit geeft een mooie uitstraling en biedt ook nog eens bescherming.

Dikte van het papier

Let op: als je kiest voor een dik papier voor het binnenwerk, kan het zijn dat het magazine gaat openstaan. Houd er dus rekening mee dat je - zeker bij een groot aantal pagina's - kiest voor een niet te dik binnenwerk. Tip: wil je een stripboek drukken? Kies dan voor niet te dik papier!

Geniete magazines personaliseren

Als je echt iets bijzonders met je magazines wil doen, kun je bijvoorbeeld de naam van de ontvanger op elke brochure zetten. Deze optie is op aanvraag beschikbaar. Vraag hiervoor een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Toch op zoek naar gelijmde magazines? Ook dan ben je aan het juiste adres bij PeterPrint. Bekijk snel de mogelijkheden van onze gelijmde magazines.

Terug naar berekenen