Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

foliedruk blauw

Ben je op zoek naar iets unieks om jouw drukwerk tot een hoger niveau te tillen? Dan is blauwe foliedruk een afwerking voor jou! Hiermee springt jouw drukwerk nog meer in het oog. Gebruik dit om bepaalde gebieden van je drukwerk extra uit te lichten. Blauwe foliedruk geeft je ontwerp een stoere, of juist luxe look, afhankelijk van je ontwerp!

Wat is blauwe foliedruk?

Blauwe foliedruk is een afwerking die je kunt kiezen om je ontwerp net iets specialer te maken. Hierbij brengen we een laagje metallic-achtig blauwe folie over bepaalde gebieden over het drukwerk heen. De plek van de foliedruk bepaal je zelf. Dus laat die creativiteit maar stromen!

Papiersoorten voor foliedruk

Niet al het papier is geschikt voor foliedruk, omdat de folie vaak niet plakt op ruwer (ongestreken) papier. Gelukkig hebben we bij PeterPrint daar een oplossing voor. We hebben ongestreken papiersoorten gevonden waar het toch op kan! Wij drukken foliedruk op de volgende papiersoorten:

Gestreken papiersoorten

Ongestreken papiersoorten

Aanleverspecificaties voor blauwe foliedruk

Een bestand met foliedruk lever je net iets anders aan dan een normaal drukbestand. Gebruik daarom onze aanleverspecificaties voor foliedruk om zeker te weten dat je het bestand goed aanlevert en de folie op de juiste plek wordt geplaatst. Je kunt ook onze tutorials bekijken over hoe je een folie drukbestand opmaakt in InDesign of Illustrator:

Aan de slag met blauwe foliedruk

Wil jij gelijk aan de slag met foliedruk? Kies dan direct een van de onderstaande categorieën en ontdek de mogelijkheden!