Posters met foliedruk

Dit is wel héél bijzonder: posters met foliedruk. Wanneer je een poster met het unieke foliedruk bij ons laat drukken heb je de keuze uit 8 verschillende kleuren: goudfolie, zilverfolie, bronsfolie, roségoudfolie, blauwfolie en zwartfolie. Maar je kan ook kiezen uit twee van onze holografische folies. Ook heb je de keuze uit een aantal gestreken (gladde) papiersoorten in ons assortiment, of ga voor een ongestreken papiersoorten die geschikt zijn voor foliedruk: King HVO, Polare en Tintoretto Deluxe. Zo creëer je mooi contrast tussen het matte papier en de prachtige glinstering van de foliedruk. Qua formaat kies je uit verschillende opties: van A4 tot en met B2 formaat, of vul gewoon je eigen afmetingen in. Wat dacht je van een A2 poster, A3 poster of een A4 poster? We versturen je posters plat verpakt.

Samenstellen en prijs Aanleverspecificaties

Posters met foliedruk

Start opnieuw
De opgegeven productgrootte is ongeldig
Opslaan
Toon minder papiersoorten
Er zijn op dit moment geen gewichtsopties beschikbaar voor deze papiersoort. Kies een ander papiersoort.

Oplage en prijs

Oplage
Excl. BTW Incl. BTW
Selecteer eerst het aantal stuks hierboven.

Productiesnelheid

Verwacht:
De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.

Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.
Weet je het zeker? Als je ervoor kiest om opnieuw te beginnen, gaan alle gekozen opties verloren. Start opnieuw

Samenvatting

Alle details

Posters met foliedruk laten bedrukken

Productinformatie

eterPrint is een digitale drukker. Hierdoor kan je posters ook in kleinere oplages bestellen. Zelfs wanneer je ze bedrukt met foliedruk! En heb je meerdere ontwerpen? Ook dat is geen enkel probleem, meerdere ontwerpen posters met foliedruk drukken we voordelig tegelijk. Je drukt jouw posters met foliedruk in verschillende kleuren folie: goud, zilver, brons, roségoud, zwart of blauw.

Ga je voor een futuristisch effect? Kies dan voor onze holografische folies. Wil je, voordat je gelijk je posters met foliedruk laat drukken, eerst een voorbeeld zien van onze foliedruk? Dat begrijpen we natuurlijk! Bestel dan zeker ons Sampleboek, hierin vind je alle papiersoorten en afwerkingen die we in ons assortiment hebben!

Toon alle productinformatie

Kom ook alles te weten over de afwerking foliedruk in onze PeterPrint Academy video:

Posters met goudfolie

Voor posters met foliedruk is goudfolie de meest gekozen kleur. Naast het glinsterende effect heeft goudfolie net een wat warmere uitstraling dan de andere kleuren. Het geeft je posters een chique uitstraling, waardoor goudfolie ideaal is voor feestelijk drukwerk zoals trouwkaarten en luxe geboortekaartjes

Posters met zilverfolie

Zilverfolie geeft je posters een net wat koelere en subtielere uitstraling dan de gouden kleur. Maar ook zilverfolie maakt je posters echt bijzonder. Zilverkleurige foliedruk is de perfecte metallic kleur voor een huwelijksposter met koelere kleuren, bijvoorbeeld ter ere van een zilveren huwelijk!

Posters met bronsfolie

De metallic kleur brons geeft je posters net zoals goudfolie een warme uitstraling. Soms is het juist leuker om voor bronsfolie te kiezen dan voor de veelgekozen goudfolie of zilverfolie. Bronsfolie zien we ook regelmatig voorbijkomen bij geboortekaartjes en visitekaartjes.  

Posters met Roségoudfolie

Als bronsfolie jou net iets te bruin is, en goud wat te warm, dan is een poster met roségoudfolie ook een heel leuke optie. Deze kleur is iets koeler, maar geeft jouw posters een stijlvolle uitstraling. 

Posters met holografische folie

Uniek in ons aanbod zijn onze holografische folies. Als deze folies reflecteren in het licht, zie je alle kleuren van de regenboog. We hebben twee opties: de reguliere holografische folie, of eentje met een confetti-patroon!

Andere afwerkingen en producten

Naast de bijzondere afwerking foliedruk is het ook mogelijk om andere afwerkingen toe te voegen aan je posters. Denk bijvoorbeeld aan mooi laminaat over je drukwerk bij gestreken papiersoorten, zodat je poster beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Wist je dat we bij PeterPrint nog veel meer foliedruk producten hebben? Bekijk eens onze kaarten met foliedruk of visitekaartjes met foliedruk. Ook drukken we stickers met foliedruk, maar ook promotioneel drukwerk zoals flyers met foliedruk.

Aanleveren van posters met foliedruk

Voor het laten drukken van posters met foliedruk is het belangrijk dat je ervaring hebt met Adobe InDesign of Illustrator. We hebben hiervoor speciale aanleverspecificaties ontwikkeld: aanleverspecificaties posters met foliedruk. Zo is het belangrijk dat je overdruk instelt voor de folie-objecten in je bestand, omdat er anders witte randjes om je foliedruk kunnen ontstaan. Je leest alles over overdruk in onze blog. Ook hebben we handige video tutorials voor het opmaken van foliedruk in Adobe InDesign of Illustrator.

Meer informatie over posters met foliedruk

Wil je meer informatie over het drukken van posters met foliedruk? Of heb je andere vragen? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Aanleverspecificaties

Algemene aanleverspecificaties

gerelateerd drukwerk

Posters drukken Kaarten met foliedruk Flyers met foliedruk
We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken