Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

foliedruk holografisch

Stap in de kleurrijke wereld van holografische foliedruk, waar elk detail tot leven komt met een 3D-kleurenspectrum. Deze betoverende afwerking verlicht je ontwerp vanuit elke hoek, wat je drukwerk een dynamische en ongeëvenaarde uitstraling geeft. Hoe ga jij deze unieke afwerking gebruiken?

holografische-foliedruk

Wat is holografische foliedruk?

Holografische foliedruk is misschien wel onze meest betoverende afwerking, ontworpen om jouw drukwerk een extra dimensie te geven. We brengen hierbij een speciale folie aan die het licht vangt en reflecteert in een spectrum van kleuren. Zo verandert je drukwerk vanuit elke kijkhoek en kleurt het in elke lichtbron weer anders. Dit maakt elk stuk uniek en opent een wereld aan mogelijkheden. Dus laat je creativiteit de vrije loop!

Papiersoorten voor foliedruk

Uniek bij PeterPrint is dat wij deze afwerking zowel op gestreken als ongestreken papiersoorten kunnen toepassen. Lees hier welke papiersoorten hiervoor geschikt zijn:

Gestreken papiersoorten

Ongestreken papiersoorten

Aanleverspecificaties voor holografische foliedruk

Een perfect resultaat krijg je alleen met een correct aangeleverd drukbestand. Volg onze gedetailleerde aanleverspecificaties voor foliedruk om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp precies zo schittert als je voor ogen hebt. Onze stap-voor-stap tutorials helpen je om je drukbestand in InDesign of Illustrator optimaal voor te bereiden.

Aan de slag met holografische foliedruk

Ben je klaar om te shinen met holografische foliedruk? Kies dan een categorie hieronder en laat je inspireren door de betoverende mogelijkheden!