Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken

foliedruk roségoud

Met roségouden foliedruk maak je jouw drukwerk wel heel erg speciaal. Een chique uitstraling met een sprankje roze. Gebruik roségouden folie om een logo, een naam of een specifiek designelement op te laten vallen. Hoe zet jij roségouden foliedruk in voor jouw ontwerp?

foliedruk-rosegoud

Wat is roségouden foliedruk?

Roségouden foliedruk is een afwerking waarbij we een dun metallic laagje roségouden folie aanbrengen op de delen van je design die echt moeten opvallen. Hiermee springt dit onderdeel van jouw ontwerp direct in het oog, en kun je spelen met contrast. Tijd om jouw creativiteit de vrije loop te laten!

Papiersoorten voor foliedruk

Niet iedere papiersoort is geschikt voor foliedruk, simpelweg omdat de folie op de meeste ongestreken papiersoorten niet hecht. Uniek bij PeterPrint is dat wij naast de gebruikelijke gestreken papiersoorten ook een aantal ongestreken papiersoorten kunnen voorzien van foliedruk. Wij drukken foliedruk op de volgende papiersoorten:

Gestreken papiersoorten

Ongestreken papiersoorten

Aanleverspecificaties voor roségouden foliedruk

Een perfect resultaat begint bij een perfect aangeleverd bestand. Check onze handleidingen en aanleverspecificaties voor foliedruk om ervoor te zorgen dat jouw design precies wordt zoals jij het voor ogen hebt. We helpen je stap voor stap door het proces in InDesign of Illustrator.

Aan de slag met roségouden foliedruk

Klaar om de wereld van foliedruk te verkennen? Kies een van de onderstaande producten en ontdek alle mogelijkheden om jouw drukwerk naar een hoger niveau te tillen met roségouden foliedruk: