foliedruk zilver

Zet jouw ontwerp in de spotlight met zilveren foliedruk. Deze afwerking geeft je drukwerk een luxe, speciale glans maar geeft het tegelijkertijd een koele, elegante uitstraling. Zilveren foliedruk gaat goed samen met hoogwitte papiersoorten, zoals Polare. Hoe ga jij deze glanzende afwerking toepassen in jouw creaties?

foliedruk-zilver

Wat is zilveren foliedruk?

Zilveren foliedruk is de perfecte manier om je ontwerp te laten stralen. Hierbij voegen we een laagje metallic zilverfolie toe op de plekken die jij kiest, waardoor die delen extra opvallen. Of je nu een subtiele hint of een opvallend detail wil, met zilveren foliedruk kun je alle kanten op. Laat je creativiteit de vrije loop!

Papiersoorten voor foliedruk

Niet elk type papier is geschikt voor foliedruk, vooral omdat de folie op ongestreken soorten niet goed blijft zitten. Behalve bij PeterPrint! Wij hebben een aantal ongestreken papiersoorten die wél geschikt zijn voor foliedruk, naast de standaard gestreken varianten. Dit zijn de papiersoorten waarop wij foliedruk toepassen:

Gestreken papiersoorten

Ongestreken papiersoorten

Hoe lever je het perfecte drukbestand aan voor zilveren foliedruk?

Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je bestand tiptop in orde is volgens onze aanleverspecificaties voor foliedruk Zo weet je zeker dat jouw zilveren details perfect op papier komen. Check onze tutorials voor InDesign of Illustrator voor extra uitleg.

Aan de slag met zilveren foliedruk

Zin om aan de slag te gaan? Kies een productcategorie en ontdek de mogelijkheden om jouw drukwerk te verzilveren:

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken