foliedruk zwart

Zwarte foliedruk is tijdloos. Het voegt een diepe, zwarte glans toe aan je ontwerp waarmee je drukwerk opvalt, en een blijvende indruk achterlaat. Zwarte foliedruk geeft een tastbaar, luxe gevoel aan je visitekaartje, ansichtkaart, menukaart of ander ontwerp. Hoe ga jij deze mooie afwerking toepassen in jouw design?

foliedruk-zwart

Wat is zwarte foliedruk?

Met zwarte foliedruk brengen we een laagje zwarte folie aan op de delen van je ontwerp die je wilt laten schitteren. Dit zorgt voor glans, contrast en een subtiele, maar krachtige uitstraling. Perfect voor het benadrukken van details. Laat je creatieve geest de loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van ons zwarte folie.

Papiersoorten voor foliedruk

Uniek bij PeterPrint is dat wij een manier hebben gevonden waarmee we foliedruk goed kunnen laten hechten op ruwere, ongestreken papiersoorten. De volgende papiersoorten in ons assortiment zijn geschikt voor foliedruk:

Gestreken papiersoorten

Ongestreken papiersoorten

Aanleverspecificaties voor zwarte foliedruk

Voor een perfect resultaat is het cruciaal dat je drukbestand helemaal klopt. Volg onze aanleverspecificaties voor foliedruk om ervoor te zorgen dat elk detail van je design optimaal tot zijn recht komt. Onze stap-voor-stap tutorials helpen je om je bestand perfect voor te bereiden in InDesign of Illustrator.

Klaar om aan de slag te gaan met zwarte foliedruk?

Duik in de wereld van zwarte foliedruk en selecteer hieronder een categorie om te beginnen.

We helpen je graag verder
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten
Logo PeterPrint wit outline

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken