• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Welke papiersoort moet ik kiezen?

Welke papiersoort moet ik kiezen?

Weet je waar we enthousiast van worden? Als de juiste papiersoort gematcht wordt bij het juiste doeleinde. Streven naar perfectie noemen we dat! En om jou te helpen bij de juiste papierkeuze voor jouw drukwerk, hebben wij onze matches made in heaven voor je opgeschreven.

Ansichtkaarten ❤ Sulfaatkarton

Ansichtkaarten laten drukken zoals je ze in de winkels kunt kopen? Dan is sulfaatkarton jouw papiersoort! Met een gladde voorkant en een ruwe achterkant. Zodat je makkelijk op de achterkant kunt schrijven. Sulfaatkarton is prachtig voor een professionele ansichtkaart.

Geboorte en trouwkaarten ❤ Textuurpapier

Een bijzonder moment verdient een bijzondere papiersoort. En dat zijn toch wel onze drie textuurpapieren: Tintoretto Gesso, Texture Vergé en Linnenpersing. Zo zie je niet alleen mooi papier, maar voelt het ook als een hoogwaardig stukje drukwerk!

Visitekaartjes ❤ HVO

Visitekaartjes moeten stevig zijn, krasbestendig, en soms is het handig om er iets op te kunnen schrijven. Zo kun je er bijvoorbeeld ook een afsprakenkaartje van maken! HVO is hiervoor perfect. Met een matte en rustige uitstraling kom je zeker professioneel over!

Flyers en posters ❤ Machine coated (MC)

Je wilt voor flyers of posters een papiersoort dat niet te duur is, want je wilt er veel van verspreiden. Wel moet het er degelijk uitzien. Wij kiezen voor MC-papier. Afhankelijk van jouw uiting, kun je kiezen voor een matte of glanzende uitstraling. Zo zit je altijd goed!

Menukaarten ❤ Synaps

Menukaarten hebben vaak te maken met weer, wind, vocht en etenswaar. Daar mag een krachtpatser van een papiersoort tegenover staan. Synaps dus! Scheurvast en kan goed tegen een druppel vocht of UV-straling. Wat wil je nog meer?

Mocht je je ideeën met ons willen bespreken, neem dan gerust even contact met ons op. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk op het perfecte papiersoort gedrukt wordt!