• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Maandag 18 november voeren we een grote update door van onze site. Tussen 17 en 21 uur kan je wat problemen ondervinden met het bestellen en kan onze site tijdelijk even offline zijn. Kom daarna snel terug om ons nieuwe design te bewonderen!

Ansichtkaarten drukken

Vanaf €15,97

Wil je graag ansichtkaarten drukken, postkaarten drukken of andere kaarten laten drukken? Dan ben je bij PeterPrint aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het postkaarten, kaarten, uitnodigingen, wenskaarten, verjaardagskaarten, gevouwen of ongevouwen kaarten zijn; bij ons laat je ansichtkaarten drukken zoals jij het wilt. De meeste ansichtkaarten drukken wij binnen 1 werkdagen, en ansichtkaarten zonder speciale afwerkingen worden dezelfde dag nog verstuurd als je deze voor 16:00 bij ons bestelt!

Lees meer

Kies het soort product

Ansichtkaarten drukken bij PeterPrint

Als ons drukwerk wordt gedrukt op hoge kwaliteit HP Indigo persen. De kwaliteit van het drukwerk is vergelijkbaar met offset-kwaliteit. Ansichtkaarten drukken met een digitale drukpers heeft lage opstartkosten als voordeel. Daarnaast is het door deze manier van drukken ook mogelijk om meerdere ontwerpen kaarten in één keer te drukken. Een set grote of kleine kaarten bedrukken in een enkele bestelling is daardoor erg eenvoudig. Het scheelt opstartkosten, en is een stuk voordeliger dan alles apart bestellen. Ook een kleine oplage kaarten drukken, of met spoed ansichtkaarten drukken is geen enkel probleem. De meeste ansichtkaarten drukken we en versturen we nog dezelfde dag!

Afwerking

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk wanneer je bij ons ansichtkaarten of kaarten laat drukken. Zo is het mogelijk om de hoeken van elke ansichtkaart af te ronden voor een extra speels effect. Ook kan er gekozen worden om na het ansichtkaarten drukken de kaarten mat of glanzend te laten lamineren. Hierdoor krijgen de ansichtkaarten een extra beschermlaag, en het geeft je bedrukte ansichtkaarten een extra luxe uitstraling. Bij kaarten op ongestreken papiersoorten wordt lamineren niet aangeraden, omdat het oppervlak niet altijd glad is. Er kan dan lucht tussen het papier en het laminaat komen, wat afbreuk doet aan de kaartjes. Als je kiest voor gevouwen ansichtkaarten drukken dan rillen wij deze voor je. Er wordt dan een kneuzing gemaakt op de plek waar de kaarten na het drukken gevouwen moet worden, waardoor het papier niet zal scheuren als de kaart gevouwen wordt. Doordat we de rillijn er al voor je in hebben gezet kan je de kaarten heel makkelijk vouwen. Let erop dat bij stug en dik papier de kaart wat open blijft staan na het vouwen.

Meerdere ontwerpen

Wil je meerdere soorten ansichtkaarten drukken met dezelfde afwerking? Dan kan je bij PeterPrint eenvoudig meerdere ontwerpen toevoegen aan je bestelling. Hierdoor ben je een stuk voordeliger uit! Je geeft dan bij het kopje “aantal ontwerpen” eenvoudig het aantal verschillende ontwerpen van je kaart aan. Zo kun je goedkoop kaarten afdrukken!

Boorgat

Wil jij je ansichtkaarten drukken en voorzien van een boorgat? Hiervoor hanteren wij speciale aanleverspecificaties. Via onderstaande link kan je eenvoudig de aanleverspecificaties voor ansichtkaarten met een boorgat downloaden en doorlezen. Voor vragen over kaarten drukken kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!Ansichtkaarten drukken en personaliseren

Om je bedrukte ansichtkaarten extra persoonlijk te maken, is het mogelijk deze te personaliseren met bijvoorbeeld NAW gegevens of een nummering. Ook handig voor een mailing of een kerstkaart naar een groot adressenbestand. Hiervoor gelden wel speciale aanleverspecificaties, die je hieronder kunt vinden. Hierin vindt je precies hoe we graag je bestanden ontvangen!Kaarten drukken met witte inkt

Wil jij je ansichtkaarten drukken met witte inkt? Houd er dan wel rekening mee dat dit een professioneel DTP klusje is. Als je beschikking hebt over het programma InDesign kun je direct aan de slag! Meer informatie over ansichtkaarten drukken met witte inkt vind je in onzeMeer informatie

Heb je vragen over ansichtkaarten drukken, onze mogelijkheden of over iets anders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden, we helpen je graag!