• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.
Omdat de decembermaand altijd extra druk is voor de transportbedrijven kan het zijn dat je pakketje er een dagje langer over doet. Bestel je drukwerk dus op tijd :) Lees meer

Ansichtkaarten drukken

Vanaf €16,14

Wil je graag ansichtkaarten drukken of postkaarten versturen? Dan ben je bij PeterPrint aan het juiste adres. Postkaarten, uitnodigingen, wenskaarten, gevouwen of ongevouwen; wij drukken verschillende kaarten zoals jij het wilt! Ansichtkaarten drukken wij vaak binnen 1 werkdag. Ansichtkaarten zonder speciale afwerkingen worden dezelfde dag nog verstuurd als je deze voor 16:00 bij ons bestelt!

Lees meer

Kies het soort product

Productie

Als ons drukwerk wordt gedrukt op hoge kwaliteit HP Indigo persen. De kwaliteit van het drukwerk is vergelijkbaar met offset-kwaliteit. Ansichtkaarten drukken met een digitale drukpers heeft lage opstartkosten als voordeel. Daarnaast is het door deze manier van drukken ook mogelijk om meerdere ontwerpen in één keer te drukken. Leuk en handig als je bijvoorbeeld je eigen unieke collectie ansichtkaarten wilt drukken.

Afwerking

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk als je ansichtkaarten of postkaarten gaat drukken. Zo is het mogelijk om de hoeken van de ansichtkaart af te ronden voor een extra speels effect. Ook kan er gekozen worden om ansichtkaarten te drukken en dit mat of glanzend te laten lamineren. Hierdoor krijgen de ansichtkaarten een extra beschermlaag, en het geeft je ansichtkaarten een extra luxe uitstraling. Bij ongestreken papiersoorten wordt lamineren niet aangeraden, omdat het oppervlak niet altijd glad is. Er kan dan lucht tussen het papier en het laminaat komen, wat afbreuk doet aan de ansichtkaart. Als je kiest voor gevouwen ansichtkaarten dan rillen wij deze voor je. Er wordt dan een kneuzing gemaakt op de plek waar de kaart gevouwen moet worden, waardoor het papier niet zal scheuren als de kaart opengevouwen wordt. Je kunt er ook voor kiezen om ze nog te vouwen, dan vouwen wij ze handmatig voor je na. Dit kost een extra werkdag productietijd, en dit kun je vaak net zo gemakkelijk zelf doen.

Meerdere ontwerpen

Wil je meerdere soorten ansichtkaarten drukken met dezelfde afwerking? Dan kan je bij PeterPrint eenvoudig meerdere ontwerpen toevoegen aan je bestelling. Hierdoor ben je een stuk voordeliger uit! Je geeft dan bij het kopje “aantal ontwerpen” eenvoudig het aantal verschillende ontwerpen aan.

Boorgat

Wil jij je ansichtkaarten drukken en voorzien van een boorgat? Hiervoor hanteren wij speciale aanleverspecificaties. Via onderstaande link kan je eenvoudig de aanleverspecificaties downloaden en doorlezen. Mocht je vragen hebben kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!Personaliseren

Om je ansichtkaarten extra persoonlijk te maken, is het mogelijk deze te personaliseren met bijvoorbeeld NAW gegevens of een nummering.Ook handig voor een mailing of een kerstkaart naar een groot adressenbestand.Hiervoor gelden wel speciale aanleverspecificaties, die je hieronder kunt vinden. Hierin vindt je precies hoe we graag je bestanden ontvangen!Witte inkt

Wil jij je ansichtkaarten drukken met witte inkt? Houd er dan wel rekening mee dat dit een professioneel DTP klusje is. Als je beschikking hebt over het programma InDesign kun je direct aan de slag! Lees de aanleverspecificaties hieronder even goed door voor alle details:Meer informatie

Heb je vragen over ansichtkaarten drukken, onze mogelijkheden of over iets anders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden, we helpen je graag!