Mijn account Winkelmandje 088 22 11 500
Offerte aanvragen Stuur een e-mail

Producten

Klantenservice


Betaalmethodes

Vooruitbetaling Vooruitbetaling
Op rekening Op rekening
iDEAL MasterCard Visa PayPal
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending
  • Verzending in blanco verpakking
  • Gratis uitgebreide bestandscontrole

Magazine of brochure drukken?

Vanaf €29,73

Aanleverspecificaties

Weet jij het verschil tussen een brochure en magazine? Het is niet gek als je het niet weet. Er is namelijk geen groot verschil tussen een brochure of magazine, dit zit namelijk in de afwerkingen. Het is afhankelijk van het budget, smaak en imago voor welke binding er gekozen wordt. Een magazine wordt gelijmd of heeft een geniete rug. Heb je voorkeur voor een wire-O binding? Dan betreft het een brochure. Wat betreft de oplage, is er geen verschil bij PeterPrint! Magazines en brochures kun je al vanaf één exemplaar bestellen. Magazines of brochures met spoed nodig? Geen probleem! Meestal kunnen we je drukwerk dezelfde week nog leveren.

Een magazine drukken

Kies je voor een magazine? Dan heb je de keuze om het magazine door middel van nietjes in te binden of gelijmd. Bij PeterPrint drukken we je magazines met de hoogste kwaliteit drukwerk. We werken de magazines netjes af met een stevige lijmverbinding of we gebruiken nietjes. We nieten vanaf 8 tot en met 60 pagina’s. Een lijmbinding kan vanaf 40 tot 160 pagina’s. Bij beide afwerkingen is het mogelijk om de magazines te voorzien van een luxe uitstraling. Dit gebeurt door een mooi laminaat toe te voegen voor extra cachet.
Lees meer over geniete magazines
Lees meer over magazines gelijmd drukken

Een brochure drukken

Als je voor de wire-O binding kiest dan gaat het om brochures drukken. Dit kan van 10 tot 186 pagina's. Of je nu opleidingsboekjes, informatiebrochures of presentatiegidsen nodig hebt, bij PeterPrint drukken wij het allemaal. Voor het drukken van de brochure heb je de keuze uit verschillende papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden. Net zoals bij een magazine kan er een mooi laminaat worden toegevoegd voor een luxere uitstraling. Als je echt iets bijzonders wilt doen kun je de naam van de ontvanger op elke brochure laten drukken. Op deze manier worden al je brochures gepersonaliseerd!

Lees meer over wire-O brochures drukken

Meer informatie

Kies het soort product
Aanleverspecificaties geniete magazines

Om alles nog makkelijker te maken hebben we speciaal voor jou als goede vriend een makkelijke datasheet gemaakt. Je kan hem hieronder downloaden:
Geniete magazines (PDF) download hier

Aanleverspecificaties magazines gelijmd

Om alles nog makkelijker te maken hebben we speciaal voor jou als goede vriend een makkelijke datasheet gemaakt. Je kan hem hieronder downloaden:
Magazines gelijmd (PDF) download hier

Aanleverspecificaties wire-o brochures

Om alles nog makkelijker te maken hebben we speciaal voor jou als goede vriend een makkelijke datasheet gemaakt. Je kan hem hieronder downloaden:
Wire-O Brochures (PDF) download hier

Terug naar berekenen