Toggle Nav

Tafelkaarten driehoek

Bij PeterPrint laat je de mooiste tafelkaarten drukken. Tafelkaarten in de vorm van een driehoek zijn perfect om mooie gerechten of lekkere drankjes aan te prijzen. Maar ook als informatiedragers op een balie of in een wachtruimte zijn tafelkaarten zeer geschikt. Omdat de tafelkaart in de vorm van een driehoek gevouwen wordt, blijft deze zelfstandig staan. We hebben hieronder een tweetal formaten voor je bedacht. Voor deze twee formaten hebben we templates gemaakt, zodat je direct via InDesign of Illustrator bezig kunt met ontwerpen! Het is belangrijk om de tafelkaarten vorm te geven in de templates, zo weet je zeker dat de tafelkaarten er perfect uit komen te zien!


Bezig met laden...

Formaat

Kies het formaat. In dit geval hebben we een grote en een kleine variant beschikbaar. Download de aanleverspecificaties om te zien hoe onze stansvorm eruitziet voor dit formaat.

Tafelkaartje driehoek klein. Eindformaat is 80 x 148 mm, het plano (open) formaat is 285 x 148 mm.
Tafelkaartje driehoek groot. Eindformaat is 120 x 300 mm, het plano (open) formaat is 410 x 300 mm.

Papiersoort

Kies je papiersoort! We hebben heel veel keuze, dus als je het handig vindt dan kan je ook gratis onze sample box aanvragen. Klik op het info icoontje om meer informatie en afbeeldingen van de papiersoort te zien.

Meest gekozen

Papiergewicht

Kies het papiergewicht.

Meest gekozen

Bedrukking

Kies de bedrukking. Bij enkelzijdige bedrukking wordt alleen de buitenkant bedrukt, bij dubbelzijdige bedrukking zijn zowel de buiten- als binnenkant bedrukt.

Aan één kant in kleur gedrukt.
Meest gekozen
Aan beide kanten in kleur gedrukt.
Enkelzijdig full-colour met een laag wit, perfect voor gekleurde papiersoorten. Download de aanleverspecificaties voor het drukken met witte inkt onderaan deze pagina.
Dubbelzijdig full-colour met een laag wit, perfect voor gekleurde papiersoorten. Download de aanleverspecificaties voor het drukken met witte inkt onderaan deze pagina.
Enkelzijdig in wit gedrukt, perfect voor gekleurde papiersoorten. Download de aanleverspecificaties voor het drukken met witte inkt onderaan deze pagina.
Dubbelzijdig in wit gedrukt, perfect voor gekleurde papiersoorten. Download de aanleverspecificaties voor het drukken met witte inkt onderaan deze pagina.

Stansen

Door te stansen krijgt jouw drukwerk een unieke vorm.

Door te stansen krijgt jouw drukwerk een unieke vorm.

Extra opties

Aantal ontwerpen

Wil je meerdere varianten tafelkaartjes bestellen? Kies hieronder het aantal verschillende ontwerpen.

Rugdikte

Oplage en prijs

De verwachte leverdatum geldt als je voor 16:00 uur bestelt en drukklare bestanden hebt geüpload. Dit is geen 100% garantie, door calamiteiten of vertragingen in de verzending kan dit een dagje langer duren.
Uploaden doe je via ons uploadsysteem na het afrekenen. Prijzen zijn excl. BTW en incl. gratis verzending.

Bereken je eigen aantal
Aantal
Prijs
Verwachte leverdatum

Je bestelling wordt eigenlijk altijd op de verwachte leverdatum afgeleverd. In geval van calamiteiten (zoals vertraging bij de koerier) kan dit afwijken.
Excl. BTW Incl. BTW


Wil je de order op een andere dag? Selecteer het aantal en bekijk de bezorgdatum.

Als ik bestel voor 16:00 uur.

Dan worden mijn producten op geleverd. Bestel altijd een dagje eerder voor het geval van calamiteiten of problemen met de levering.

Aanleverspecificaties

Download de aanleverspecificaties voor dit product:

Om perfect drukwerk te maken hebben we ook een goed bestand van je nodig. Check de aanleverspecificaties daarom goed voor je aan de slag gaat!

Bekijk aanleverspecificaties