• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  De meeste producten versturen we dezelfde werkdag nog. Sommige afwerkingen kosten iets meer tijd. Bij het berekenen van een product wordt meteen weergegeven hoe lang de productie duurt en wanneer deze bij je geleverd wordt!
 • Gratis verzending

  Gratis verzending

  We versturen je drukwerk gratis binnen Nederland en België, geen verrassingen achteraf!
 • Verzending in blanco verpakking

  Verzending in blanco verpakking

  Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om het pakket neutraal te laten versturen. Handig voor als je het rechtstreeks naar jouw klant laat sturen want dan weten ze niet waar het gedrukt is :-)
 • Gratis uitgebreide bestandscontrole

  Gratis bestandscontrole

  Na het afrekenen kan je het drukbestand uploaden. Deze wordt online direct gecontroleerd. Vervolgens kijken onze ordermanagers je bestanden nog even kritisch voor je na. Helemaal gratis.

Kerstkaarten drukken

Vanaf €15,97

Ga je kerstkaarten drukken? Laat eenvoudig de mooiste kerstkaarten drukken bij PeterPrint. Heb je een complete collectie kerstkaarten, en wil je deze tegelijk laten drukken? Dat is geen enkel probleem bij PeterPrint. Meerdere ontwerpen kerstkaarten drukken wij eenvoudig tegelijk, waardoor je zeer voordelig uit bent. Kerstkaarten kan je laten drukken op veel verschillende papiersoorten, je hebt keuze uit meer dan 14 verschillende soorten. Van het klassieke enkelzijdig gestreken sulfaatkarton van een ansichtkaart, tot de unieke uitstraling van Tintoretto Gesso, klassiek papier met een mooi structuurtje erin. Genoeg keuze zodat de uitstraling van het drukwerk precies past bij de kerstkaarten.

Wil je echt speciale kerstkaarten drukken? Kies dan voor kerstkaarten met foliedruk, je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie en bronsfolie. Kerstkaarten met foliedruk vind je hier.Lees meer

Kies het soort product

Kerstkaart drukken bij PeterPrint

Laat bij PeterPrint je kerstkaarten drukken en profiteer onder andere van de volgende voordelen:


 • Diverse papiersoorten
 • Digitaal drukwerk wordt gedrukt met de beste technieken
 • Altijd zeer scherpe prijzen
 • Hoge kwaliteit
 • Zeer snelle levertijd
 • Kies je eigen formaat
 • Altijd gratis verzonden
 • Veel verschillende afwerkingen

Productie

Bij PeterPrint drukken we enkel op digitale HP Indigo drukpersen. Deze persen leveren de hoogste kwaliteit digitaal drukwerk, vergelijkbaar met drukwerk van een traditionele drukpers. Tegelijkertijd zijn deze drukpersen zo flexibel als een printer. Hierdoor kan je zeer voordelig een kleine oplage kerstkaarten drukken, of meerdere ontwerpen kerstkaarten drukken zonder hoge opstartkosten. Bovendien bepaal je helemaal zelf de oplage van de kerstkaarten, zodat je niet met teveel kerstkaarten blijft zitten na de kerst. Heb je meerdere ontwerpen van een kerstkaart, en wil je deze tegelijk drukken? Geen enkel probleem, de ontwerpen van jouw kerstkaart drukken we eenvoudig tegelijk. Zo profiteer je van lage opstartkosten per ontwerp, en omdat we de kerstkaarten tegelijk drukken heb je deze snel in huis!

Afwerkingen van kerstkaarten

Bij een kerstkaart is de afwerking zeer belangrijk, dit kan een kerstkaart maken of breken. Wij kunnen jouw kerstkaarten drukken en afwerken zoals jij het voor ogen hebt. Kies bijvoorbeeld voor een mooi mat of glanzend laminaat, voor een extra luxe uitstraling en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Zo weet je zeker dat de kerstkaart goed aankomt bij de ontvangers. Daarnaast heb je keuze uit een ruim assortiment verschillende papiersoorten, we hebben meer dan 14 verschillende papiersoorten op voorraad waar je uit kunt kiezen. Wil je graag de traditionele uitstraling van een kerstkaart? Kies dan voor de papiersoort enkelzijdig gestreken sulfaatkarton. Deze papiersoort is aan de voorkant gestreken zoals een ansichtkaart, en aan de achterkant goed beschrijfbaar voor de boodschap die je op de kaart wilt schrijven. Ben je toch in de markt voor iets anders? Kijk dan eens naar de ongestreken papiersoort Tintoretto Gesso, een prachtige papiersoort met een subtiel structuurtje. Wil je bijzondere kerstkaarten drukken? Kies er dan voor om de hoeken van de kerstkaarten af te laten ronden. Dit geeft de kerstkaarten een unieke uitstraling. Laat je gevouwen kerstkaarten drukken? Dan rillen wij de vouw altijd, zodat het papier tijdens het vouwen niet scheurt.

Meerdere ontwerpen kerstkaarten drukken

Omdat wij bij PeterPrint enkel op digitale drukpersen drukken, is meerdere ontwerpen kerstkaarten drukken in dezelfde bestelling erg voordelig. Omdat wij elk drukvel uniek kunnen bedrukken, kunnen we meerdere ontwerpen tegelijk drukken, waardoor de opstartkosten per ontwerp zeer voordelig worden. Je betaalt zo maar één keer de opstartkosten van de drukpers. Je hoeft enkel het aantal ontwerpen van de kerstkaart selecteren wanneer je een product besteld, bij het kopje 'aantal ontwerpen' in onze calculator.

Personaliseren

Een kerstkaart drukken en personaliseren is geen enkel probleem bij PeterPrint. Omdat wij onze kerstkaarten drukken op een digitale drukpers, is het eenvoudig om elke kerstkaart te personaliseren met een naam, andere NAW gegevens of een unieke kortingscode. Perfect voor een promotie of actie!

Meer informatie

Heb je vragen over kerstkaarten drukken, over de afwerkingen of heb je hulp nodig bij het doorgeven van jouw wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!